De lekkerste bijgerechten bij beef
Sinds dit jaar verkopen we naast gevulde Copas kalkoen en Dukeshill hammen ook een aantal heerlijke ‘beef’ gerechten voor Kerst. Zo bieden we een klassieke Cote de Boeuf [...]
Sinds dit jaar verkopen we naast gevulde Copas kalkoen en Dukeshill hammen ook een aantal heerlijke ‘beef’ gerechten voor Kerst. Zo bieden we een klassieke Cote de Boeuf [...]
We hebben er al een aantal keren over gesproken in onze nieuwsberichten, maar we zijn er nu echt helemaal uit hoor met Felix Wilbrink, de culinair journalist die [...]
Sinds 2014 is Jan Boers samen met zijn broer René Boers al bezig met het leveren van de overheerlijke en razend populaire Engelse Copas Kerstkalkoen in Nederland. We [...]
Iets unieks op tafel zetten deze Kerst? We’ve got you covered! Onze ‘very very special’ Copas Kalkoen is de beste gevulde Kerstkalkoen die er te krijgen is. Afgelopen [...]
Waarom eten we eigenlijk gevulde kalkoen met Kerst? Omdat gevulde kalkoen een heerlijk gerecht is natuurlijk, maar er zit meer achter deze van oorsprong Amerikaanse en Britse traditie. [...]
Wij zijn natuurlijk bijzonder trots en gek op onze Copas Kerstkalkoen, de Rolls Royce onder de kalkoenen, maar we snappen ook dat sommige mensen iets anders willen voor [...]
Heb jij een ‘Very Very Special Turkey’ besteld voor de feestdagen? Goede keuze! In deze blogpost vertellen we je alles over de perfecte braadtijd van de kalkoen zoals [...]
Qua weer zou je het soms nog niet zeggen, maar het is nog maar 67 nachtjes slapen tot het Kerst is! Inmiddels is onze winkel weer open, zoals [...]
Helaas is de zomervakantie weer zo’n beetje voorbij en, vreemd inmiddels, maar soms zakt de temperatuur onder de 20 graden!! Als het dan ook nog een beetje bewolkt [...]
Naast de traditionele Kerstkalkoen, zijn ook de gevulde kippen die we voor Kerst en Pasen verkopen een steeds groter succes. Onze kippen lopen net als de kalkoenen vrij [...]
1. De gevulde kip voor Pasen Onze specialiteit voor Pasen is natuurlijk de gevulde kip. Dit jaar met de keuze uit twee vullingen: de traditionele vulling zoals we [...]