DOWNLOAD DE BEREIDINGSWIJZER ALS PDF

BEREIDING COTE DE BOEUF

Onze leverancier dukeshill staat garant voor voortreffelijke producten, waaronder ook deze cote de boeuf. Dit is wat eigenaar neale hollingsworth over dit prachtige sttuk vlees zegt: “the sheer decadence of a magnificent bone-in rib of beef is hard to top for that special christmas meal. All our beef is grass-fed and produced from traditional breeds, sourced directly from farms across the english countryside. Every piece is carefully selected to exacting quality standards and expertly prepared to ensure that every joint has perfect fat coverage and beautiful marbling; it is then matured to perfection to guarantee tenderness and a rich and intense flavour.”

Om het allerbeste uit het allerbeste vlees te halen hebben we een bereidingswijze, of beter gezegd richtlijn gemaakt om het vlees optimaal tot zijn recht te laten komen. De bijgeleverde thermometer is cruciaal en het kompas waar je op moet varen!

Je moet er rekening mee houden dat de bereidingstijden iets kunnen variëren, afhankelijk van het exacte gewicht van het vlees, maar ook van het type oven. Zorg er in ieder geval voor dat het vlees en toebehoren volledig zijn ontdooid voor het gebruik. Hou rekening met een ontdooitijd van minimaal 2 dagen na bezorging.