Een lekker recept voor ‘the day after’ als je nog restjes over hebt. Maar natuurlijk kun je ook een lekkere salade maken of sandwiches, zoals de Engelsen vaak doen!

Benodigdheden:
1 pakje bladerdeeg
300 gr stukjes van de overgebleven kalkoen
2 theelepels kerrie poeder
200 gr kastanje champignons
100 g peultjes in stukjes
70 lente uit gesneden
1 rode paprika in stukjes
400gr monchou kaas
1 eetlepel melk
1 ei

Bereidingswijze:
Bekleed een ingevette lage ronde bakvorm van 24cm met bladerdeeg en prik de bodem in met een vork.
Bak in een beetje olie de paprika, peultjes, lente ui en champignons 2 minuten aan in een pan, voeg dan de kalkoen en de kerrie poeder erbij en laat het nog 1 minuut door garen op laag vuur.
Meng het geheel met de monchou en breng het opsmaak met peper en zout en verdel het over de bodem van de vorm.
Meng de melk en het ei met elkaar en giet dit over de taart en bak de taart af in een oven van 225 graden zo’n 30 minuten.