COPAS GEVULDE KIP BESTELLEN

Ook voor onze gevulde kippen gebruiken we Copas als onze exclusieve leverancier. Deze Engelse familie brengt al ruim ruim 50 jaar met veel passie het allerbeste en meest prijswinnende gevogelte van Engeland op de markt.

ONZE KIPPEN LOPEN VRIJ OP DE VELDEN

De kippen lopen ruim 3 maanden vrij rond op de velden en in de boomgaarden in tegenstelling tot de meeste andere kippen die na een snel groeiproces met nauwelijks bewegingsruimte al na enkele weken geslacht worden. Hierdoor hebben de kippen een natuurlijke vetlaag die de kip bij bereiding tegen uitdroging beschermt. Verder wordt het vlees van de Copas kip nog gerijpt, vergelijkbaar met hoe dat met wild gebeurt.

Naast de Paaskip hebben we nog veel meer lekkers dit jaar, zoals kalkoenrollade die we ook voor Kerst hadden, mocht je nog op herhaling willen of deze willen uitproberen.

Maar het meest bijzondere is dat we dit jaar een samenwerking aan gaan met Francesca Kookt die een aantal heerlijke en feestelijke boxen heeft samengesteld voor ‘The Perfect Brunch’ met een keur aan leuke en mooie authentieke producten, vaak van eigen bodem en allemaal bedacht en gemaakt met liefde en passie!

COPAS KIP VOOR PASEN: MALSER EN BETER VAN STRUCTUUR

De Copas kippen zijn na bereiding malser en beter van structuur dan welke andere kip dan ook. Hiermee hebben ze hetzelfde hoge kwaliteitsniveau als de prijswinnende kalkoenen van Copas.

DE COPAS KIP ONTBEEND EN OP EXQUISE WIJZE GEVULD

Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kip vanbinnen al helemaal ontbeend (de poten laten we er natuurlijk aanzitten) en op exquise wijze gevuld. We hebben dit jaar weer de kip met lentevulling bestaande uit Copas kipgehak en een combinatie van hartige en fris zoete ingrediënten zoals zongedroogde tomaat, mango, lente-ui, goji bessen en shiitake paddenstoelen. Voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt.

Verder hebben een aantal andere mooie producten, vaak ook bestsellers voor kerst die ook prima bij het voorjaar en Pasen passen. En we hebben een aantal brunchboxes, bedacht en samengesteld door en met “Francesca Kookt” om van deze Pasen een onvergetelijk samenzijn te maken en de lente te vieren.

PAASBRUNCH OF DINER THUIS LATEN BEZORGEN

Met de zeer speciale Copas kip kun je zelf een prachtig diner of brunch bereiden, zoals je dat normaal alleen in toprestaurants kunt krijgen. De kip kan centraal staan in een heerlijk etentje voor 6-8 personen. Het leuke van de kip is dat hij net als de kalkoen niet alleen in de smaak zal vallen bij de fijnproevers, maar ook uitermate geschikt is als familiegerecht met kinderen. En we krijgen ieder jaar weer enthousiaste reacties. Niet alleen van culinaire journalisten, recensenten en bloggers (zie in de media), maar nog veel belangrijker van onze klanten (zie bij de reviews of op onze Facebookpagina).

Naast de Paaskip, hebben we nog heel veel lekkers, waaronder een speciale box voor een luxe hotelbrunch thuis, met onder meer het lekkerste Paasbrood van Nederland, een zelf samengestelde eiersalade, ‘Saumon en Croûte’, maar ook bijvoorbeeld heerlijke Hollandse asperges met speciale krielaardappeltjes voor asperges, die ook allemaal los te bestellen zijn! We zijn voor deze Pasen in de veranderende wereld dus ook wat dichter bij huis op zoek gegaan naar een aantal heerlijke aanvullingen op ons assortiment.

PAASBRUNCH IN EEN BOX EN ANDER LEKKERS

Net als andere jaren hebben we ook dit jaar weer een mooie range producten om van de Paastafel een waar feest te maken. Dit jaar niet alleen producten van onze Britse leveranciers, zoals bijvoorbeeld Pulled Pork en natuurlijk Sticky Toffee pudding, maar ook producten van dichterbij huis, mede in samenwerking met “Francesca Kookt”, die samen met ons haar geweldige plan van de heerlijkste Paasbrunch in een “Zalige Paasbox” heeft verwezenlijkt!

Met de boxen haal je een luxe hotelbrunch in huis met de lekkerste producten van Nederlandse bodem. Zoals een fantastisch Feestbrood, mooie speciale broodjes en boerenboter, zelf samengestelde eiersalade, makreelsalade, truffelmayonnaise, lamsham, wat groente en fruit, eventueel Gravad Lachs en nog heel veel meer. Kijk hier voor de samenstelling en waar we al dat moois en lekkers vandaan hebben gehaald. Zonder uitzondering leveranciers met passie voor mooie producten.

Er is een Zalige Paasbrunchbox voor 2 – 3 personen en een uitgebreidere box voor 4 – 5 personen. Daarnaast is er ook nog een Luxe Visbox met als basis ‘Saumon en Croûte’ en jawel, de eerste asperges! Ook hier hebben we twee varianten, voor 2 of voor 4 personen.

Veel van deze producten zijn ook los te verkrijgen in onze webshop, met nog mooie aanvullingen, zoals voor de liefhebbers van zoete lekkernijen bijvoorbeeld luxe cocktail- en praliné eitjes van Friandies en natuurlijk onze traditionele Sticky Toffee Pudding!

Neem hier een kijkje!

Kerst en pasen was een uitkomst de kalkoen en kip van Boers & Boers Voor het hoofd gerecht hoef je weinig te doen. Alleen af en toe kijken en daarna eten maar.
T. Bos, Wassenaar
Helemaal top!! Goede service, op tijd bezorgt, makkelijk te ontdooien en bereiden en daarna heerlijk gegeten!!
Lotte, Breda
Ik kook met plezier en maak veel zelf klaar, de kip was een mooi centraal product in de verder zelf gemaakte maaltijd.
C. Jacobs, Breda
Dit was voor de tweede keer, kerst en met pasen 2 kippen besteld voor 12 gasten waaronder 2 vrienden uit Syrië, ze praten er nog over. Dit is echt een aanrader.
J. Wijnhoven, Eindhoven
Boers en Boers kip/kalkoen is het lekkerste vlees wat je kunt bedenken. Slaagt altijd, is makkelijk te bereiden en heerlijk mals. Eenmaal geproefd: nooit meer anders!
P. van der Velde, Katwijk
Zowel de kerstkalkoen 2015 als de paaskip 2016 zijn bijzonder in de smaak gevallen. De bereiding was geen probleem door de duidelijke aanwijzingen. Is voor herhaling vatbaar.
C. de Winter, Krimpen aan de Ijssel
Eenvoudig klaar te maken, super smaak, sappig vlees. En een geweldige service.
H. Brandjes, Velsen Zuid
De beloftes die ze doen op de site kloppen voor 100%.
S. Broekema, Groningen
Boers&Boers: authentiek, heerlijk en eenvoudig. Een perfecte maaltijd voor gasten, zonder al te veel moeite!
Kemna, Elst
Voor de levensgenieter!
B. Schenk, Moordrecht

WIJN BIJ DE KIP OF KALKOEN BESTELLEN

Bij een onvergetelijke kerstkalkoen of Paaskip horen culinaire hoogstandjes en de mooiste wijnen. Wijnen die het kerstdiner of de paasbrunch een extra dimensie geven, die het geheel compleet maken. Hiervoor hebben we de hulp ingeschakeld van wijnblogger Nadien de Visser.

Nadien de Visser is de drijvende kracht achter wijnblog Le Club des Vins. Haar passie voor wijn is zes jaar geleden ontstaan in Frankrijk (waar anders?) en sindsdien is ze niet meer te stoppen. Ze leest, proeft en schrijft er lustig op los op. Ze is ‘met onderscheiding’ geslaagd voor het Wine & Spirit Education Trust Exam (WSET-3) en geeft ze tegenwoordig zelf les bij de Wijnstudio.

 

We legden haar de vraag voor: welke wijn gaat het beste bij ons gevogelte? Na urenlange proefsessies hebben we een rijtje pareltjes gevonden. Klassiek, maar ook wijnen met een twist voor de avontuurlijke wijndrinker. Kijk snel verder en laat je verrassen.

Je kunt de wijn direct met je andere aankopen bestellen zonder extra bezorgkosten.

We legden haar de vraag voor: welke wijn gaat het beste bij ons gevogelte? Na urenlange proefsessies hebben we een rijtje pareltjes gevonden. Klassiek, maar ook wijnen met een twist voor de avontuurlijke wijndrinker. Kijk snel verder en laat je verrassen.

Je kunt de wijn direct met je andere aankopen bestellen zonder extra bezorgkosten.

DE BEREIDING
VAN DE KIP

Het bereiden van een hele kip is een mooi ritueel, waarbij wel enige aandacht en wat geduld vereist is, maar dat maakt het juist leuk. We hebben het je natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, om daarmee veel zorg weg te nemen en een zo optimaal en lekker mogelijk eindresultaat te kunnen krijgen. Het is vooral de oven die het werk moet doen! 

En dan is het weer december. Met de vraag wat doen we voor ons team?
Hoe geven we ze blijk van onze waardering zonder te vervallen in ‘random’ cadeautjes die je het hele jaar door kunt kopen.
Het smaakvolste cadeau van de afgelopen jaren kwam van Boers & Boers. Voor iedereen een gevulde en ontbeende Copas Turkey!
Die we afmaakten met een fles rode Pinot Noir plus een braadslee. Boers & Boers zorgde bovendien voor een perfecte service (levering), tips (bereiding) en afhandeling.
Kerst kan beginnen. Boers & Boers is binnen!

Mathieu Grob, Creative Director | Brand New Live

Vossius probeert elk jaar haar klanten te verrassen met een origineel kerstcadeau. Zo kwamen we afgelopen jaar op de gevulde kalkoen van Boers en Boers. Dat is een echte hit gebleken met heel veel leuke reacties van onze klanten. Het was prachtig om te zien wat het allemaal losmaakte: verlotingen, etentjes, leuke reacties. Echt heel erg geslaagd.

We hoefden eigenlijk alleen de lijst met afleveradressen op te stellen waarna Boers en Boers verder de hele bezorging ter hand nam. En dat alles ook nog eens op hele korte termijn. Een aanrader, echt een attentie die blijft hangen met een hele goede service!

Bas Vos | Vossius Consultancy B.V.

NIEUWSBRIEF

Leuk zeg! Ik wil graag op de hoogte blijven

RELATIEGESCHENK

Lees hier meer over dit bijzondere geschenk

COPAS FARM

Neem een kijkje bij de Copas boerderij in Engeland

BEREIDING

Bekijk hier hoe ons gevogelte bereid wordt