Bijpassende Saus
Het meest voor de hand liggend en heerlijk is natuurlijk de cranberry compote of een van de andere sauzen die [...]
Groene Groente garnituur
Een heerlijke mix van groene groenten: 400g haricots verts, 400g sugar snaps en 400g gesneden groene courgette voor 10 personen. [...]
Pommes duchesse
Deze zijn kant en klaar te verkrijgen, maar als je van lekker koken houdt en er wel wat tijd aan [...]
De bereiding van de paaskip
Een paaskip bereiden is een mooi ritueel, waarbij wel enige aandacht en wat geduld vereist is, maar dat maakt het [...]
Traditionele hollandaise saus
Onze chefkok Bert heeft een origineel recept voor een echte culinaire Hollandaise saus samengesteld. Heerlijk bij asperges bijvoorbeeld!! Hiervoor moet [...]
Gebakken witlof met kastanje champignons
6 tot 8 personen Ingrediënten 16 stronkjes witlof 1 sjalot 1/2 eetlepel rietsuiker 250 kastanje champignons Zout en peper [...]
Roerbak asperges
Ingrediënten 1 bosjes groene asperges 1 kg geschilde witte asperges (*) 200 gram shiitake klein bosje lente ui olijf olie [...]