BEREIDING GEVULDE KIP OF COCKEREL

Het bereiden van een kip is een mooie activiteit, waarbij wel enige aandacht en wat geduld vereist is, maar dat maakt het juist leuk. We hebben het je [...]

Felix Wilbrink op kalkoen vullen

Culinair journalist Felix Wilbrink laat zien hoe je zelf onze kalkoen kunt vullen, met onze vulling of een zelfgemaakte vulling.

Crunch van kastanjes voor op wild gerecht

Benodigdheden 10 st kastanjes 20 gram peterselie 1 grote sjalot 1 teentje knoflook 1 dl olijfolie 2dl zonnebloemolie om te frituren Bereidingswijze De kastanjes pellen en dan in [...]

Bospeentje met honing en tijm uit de oven

BENODIGHEDEN VOOR 6 PERSONEN 18 bospenen 6 takjes tijm 2 eetlepels honing Peper en zout Aluminiumfolie Bereidingswijze Bospenen schillen en deze per 6 op een groot stuk aluminium [...]

Puree van pastinaak en witte chocolade

BENODIGHEDEN voor 6 personen 300 gram pastinaak 200 gram kruimige aardappelen Melk 50 gram roomboter 60 gram witte chocolade (fijngehakt) Peper en zout Bereidingswijze Pastinaak schillen en deze [...]

Trio van vis

Benodigheden (8 personen) 250gr ricotta sap van 1/2 citroen worchestersauce 1 pakje gerookte zalm van Boers & Boers 8 sprietjes bieslook peper en zout 4 mini komkommers, in [...]

Gerookte zalm – torentjes met ricotta

Benodigheden (8 personen) 200gr zeekraal 500gr ricotta sap van 1 citroen worchestersauce 2 pakjes gerookte zalm van Boers & Boers 8 sprietjes bieslook peper en zout Bereidingswijze Was [...]

Gerookte forel – komkommersalade

Benodigheden (8 personen) 4 mini komkommers 2 jalapeño pepers, in dunne ringen gesneden 2 pakjes gerookte forel van Boers & Boers 225gr crème fraîche sap van 1 citroen [...]

Gerookte paling – torentje van biet

Benodigheden (8 personen) 8 gekookte bietjes, in kleine blokjes gesneden 8 kleine augurken, in kleine blokjes gesneden 2 uien, gesnipperd 2 el crème fraîche 1 el citroensap 1 [...]

Titel

Ga naar de bovenkant