Trio van vis
Benodigheden (8 personen) 250gr ricotta sap van 1/2 citroen worchestersauce 1 pakje gerookte zalm van Boers & Boers 8 sprietjes [...]
Gerookte zalm – torentjes met ricotta
Benodigheden (8 personen) 200gr zeekraal 500gr ricotta sap van 1 citroen worchestersauce 2 pakjes gerookte zalm van Boers & Boers [...]
Gerookte forel – komkommersalade
Benodigheden (8 personen) 4 mini komkommers 2 jalapeño pepers, in dunne ringen gesneden 2 pakjes gerookte forel van Boers & [...]
Gerookte paling – torentje van biet
Benodigheden (8 personen) 8 gekookte bietjes, in kleine blokjes gesneden 8 kleine augurken, in kleine blokjes gesneden 2 uien, gesnipperd [...]
Voorgerecht met eenden rilette
Benodigheden (4 personen) 1 of 2 bakjes rilette (100g) 1 potje Traditional Cranberry Sauce Klein zakje gemengde sla 1 kropje [...]
Eendenpoot met rode port saus, gecaramelliseerde witlof en puree van groene kruiden
4 Personen 2 X 2 Confit Duck Legs, deze moeten 12 – 15 mins in de oven gegaard 1 x [...]
Kalkoen met gevulde appeltjes en gevulde courgettes
Benodigdheden: 1 gevulde Copas kalkoen (via Boers&Boers) 2 courgettes rond 1 punt paprika 8 Shiitake paddestoelen 12 haricots verts 2 [...]
Romige schorseneren
Benodigheden 1 kg schorseneren 3dl kookroom groente bouillon kruiden (1 blokje, ca. 10g) peper en zout nootmuskaat Bereidingswijze Schorseneren goed wassen [...]
Rode bieten met appel
Benodigheden 500 gram voorgekookte bieten 2 Jona Gold of Elstar appels kaneel naar smaak Bereidingswijze Bieten en daarna ook de [...]
Zoete aardappel rosti
Benodigheden 500gr geschilde zoeteaardappel 3 bosuitjes 40 gram bloem 2 eieren 2 teentjes knoflook 1 theelepel gehakte rozemarijn peper en [...]
Polenta met parmezaanse kaas
Benodigheden 1 liter groenten bouillon 220 gram polenta 75 gram parmezaanse kaas 1 rode ui 3 bosuitjes Bereidingswijze Groente bouillon [...]
Rode wijn sjalotten compote
Benodigheden 500 gram sjalotten 15 gram riet suiker 600 gram rode wijn 3 blaadjes laurier peper en zout Bereiding Sjalotten [...]
Pompoen crème
Ingrediënten (6 personen) 400 gr schonen pompoen 1 eetlepel crème fraiche peper zout BEREIDINGSWIJZE Schil de pompoen en zorg dat [...]
Gebraiseerde witlof
Ingrediënten (6 personen) 9 stuks witlof 2 eetlepels suiker 25 gr roomboter 2 eetlepels olijfolie peper zout Bereidingswijze Maak [...]
Chef Bert’s Rode Kool
Bereidingstijd 90 min Ingrediënten (4-5 personen) 400 gr dungesneden rode kool 3dl rode wijn 50 gr crème de cassis 50 [...]
Vijgen compote
Ingrediënten (10 personen): 300g verse vijgen, 1 rode ui 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel balsamica azijn, 1 eetlepel rode port, [...]
Zoete aardappelpuree
Ingredienten (10 personen): 1.5 kg zoete aardappel (oranje variant) 1.5 dl kookroom 60g roomboter 3 takjes verse thijm 1 kaneelpijpje [...]
Geroosterde spruitjes met hazelnoten en balsamico
8 personen Benodigdheden: 1 kg spruitjes 80 gr hazelnoten 2 el olijfolie zout en peper 1 el balsamico-crème Bereidingswijze: Verwarm [...]
Aardappelgratin
12 personen Benodigdheden: 50 gram boter 2 kg vastkokende aardappels 2,5 dl kookroom 2,5 dl crème fraîche 8 gram zout [...]
Knolselderijcrème
8 personen Benodigdheden: 1 grote knolselderij 1 dl room peper en zout Bereidingswijze: Schil de knolselderij en snijd in grove [...]