Trio van vis

Benodigheden (8 personen) 250gr ricotta sap van 1/2 citroen worchestersauce 1 pakje gerookte zalm van Boers & Boers 8 sprietjes [...]

Romige schorseneren

Benodigheden 1 kg schorseneren 3dl kookroom groente bouillon kruiden (1 blokje, ca. 10g) peper en zout nootmuskaat Bereidingswijze Schorseneren goed wassen [...]

Rode bieten met appel

Benodigheden 500 gram voorgekookte bieten 2 Jona Gold of Elstar appels kaneel naar smaak Bereidingswijze Bieten en daarna ook de [...]

Zoete aardappel rosti

Benodigheden 500gr geschilde zoeteaardappel 3 bosuitjes 40 gram bloem 2 eieren 2 teentjes knoflook 1 theelepel gehakte rozemarijn peper en [...]

Polenta met parmezaanse kaas

Benodigheden 1 liter groenten bouillon 220 gram polenta 75 gram parmezaanse kaas 1 rode ui 3 bosuitjes Bereidingswijze Groente bouillon [...]

Rode wijn sjalotten compote

Benodigheden 500 gram sjalotten 15 gram riet suiker 600 gram rode wijn 3 blaadjes laurier peper en zout Bereiding Sjalotten [...]

Pompoen crème

Ingrediënten (6 personen) 400 gr schonen pompoen 1 eetlepel crème fraiche peper zout BEREIDINGSWIJZE Schil de pompoen en zorg dat [...]

Gebraiseerde witlof

Ingrediënten (6 personen) 9 stuks witlof 2 eetlepels suiker 25 gr roomboter 2 eetlepels olijfolie peper zout Bereidingswijze  Maak [...]

Chef Bert’s Rode Kool

Bereidingstijd 90 min Ingrediënten (4-5 personen) 400 gr dungesneden rode kool 3dl rode wijn 50 gr crème de cassis 50 [...]

Voorgerecht met eenden rilette

Benodigheden (4 personen) 1 of 2 bakjes rilette (100g) 1 potje Traditional Cranberry Sauce Klein zakje gemengde sla 1 kropje [...]

Vijgen compote

Ingrediënten (10 personen): 300g verse vijgen, 1 rode ui 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel balsamica azijn, 1 eetlepel rode port, [...]

Zoete aardappelpuree

Ingredienten (10 personen): 1.5 kg zoete aardappel (oranje variant) 1.5 dl kookroom 60g roomboter 3 takjes verse thijm 1 kaneelpijpje [...]