BOERS&BOERS: EEN TOP KERSTDINER MAKKELIJK ZELF BEREID

Wij zijn twee broers, Jan en René uit een ondernemend gezin. We liepen al een aantal jaren rond met de gedachte om samen het kerstdiner in Nederland eens een andere twist te geven en daarbij in te spelen op de toenemende belangstelling voor originele authentieke producten. En iets passends te vinden voor de aandacht die er steeds meer is voor lekker eten thuis klaar maken en daarmee proberen restaurant niveau te evenaren of zelfs te overstijgen met producten waarvan je de herkomst kent en die met respect en toewijding gemaakt zijn.

ROLLS ROYCE ONDER DE KALKOENEN

Toen René op het idee kwam om kalkoen in Nederland op de kerstmenukaart te zetten, ontstond al vrij snel het plan om de kalkoen dan maar ‘gewoon’ uit Engeland te halen. Engeland heeft een rijke kersttraditie en kalkoen is daar onlosmakelijk mee verbonden. Jan werkt al vele jaren in Engeland en via relaties daar kwam hij in contact met de Copas familie. Wat een feest was dat! Mensen met het hart op de juiste plek en een enorme toewijding en aanstekelijke passie om alleen met het aller allerbeste genoegen te nemen. Ze zitten al meer dan 60 jaar in het vak en doen alles nog op traditionele wijze. De kalkoenen lopen lang en vrij rond op een prachtig landgoed, worden respectvol geslacht en wat bijna niemand meer doet, met de hand geplukt waardoor het vlees ook nog eens 2 weken net als wild kan rijpen met een uniek mals en smaakvol resultaat. Niet voor niets wordt de kalkoen in de Engelse maar inmiddels ook in de Nederlandse pers de Rolls Royce onder de kalkoenen genoemd!

ALLERBESTE KALKOEN EN ANDERE PRACHT PRODUCTEN

Daarop zijn we gaan kijken hoe we niet alleen de allerbeste kalkoen op de Nederlandse kersttafels konden krijgen maar er ook nog eens voor konden zorgen dat de kalkoen makkelijk te bereiden zou zijn. Samen met Copas hebben we dit plan in 2014 voor het eerst uitgevoerd door speciaal voor onze Nederlandse klanten de kalkoen alvast te ontbenen en te vullen zodat ook die zorgen zijn weggenomen. Boers&Boers is inmiddels alom bekend in Nederland en België voor de allerbeste gevulde kalkoen die er te krijgen is. Daarnaast hebben we inmiddels ook een aantal prachtige aanvullende producten, veelal Brits, zoals een heerlijke Beef Wellington, hammen, zalm, wild en diverse sauzen, desserts en wijnen voor een culinair onvergetelijke kerst.

BOERS&BOERS WORDT BEOORDEELD MET EEN 9

We bestaan nu een aantal jaren en we zijn echt overvallen door het almaar groter wordende succes. We hebben veel aandacht in de media gekregen en zijn overspoeld door enthousiaste reacties en mails, ook voor de kip en andere producten. Uit al de enquêtes die we hebben gehouden onder onze klanten kwam onder meer naar voren dat mensen ons kerst- en paasconcept (bereiding, smaak en bezorging) gemiddeld met een schoolcijfer 9 (!) waarderen en dat 97% van de respondenten ons aan anderen zouden aanbevelen (en al vaak hebben gedaan!). We weten het, we zijn niet de goedkoopste, maar daarbij is het belangrijk te vermelden dat je met veel mensen van onze producten kunt genieten. En we hebben er nou eenmaal voor gekozen om alleen voor de allerbeste kwaliteit en een unieke beleving te gaan.

KALKOEN ALS RELATIEGESCHENK OF KERSTPAKKET

Sinds afgelopen jaar bieden we met succes voor bedrijven de mogelijkheid om voor kerst de kalkoen als relatiegeschenk te geven. Dat werkt heel gemakkelijk met een coupon, waarmee uw relatie na gebruik van de unieke code en invullen van zijn of haar gegevens de kalkoen gratis thuisbezorgd krijgt. Bedrijven die van deze mogelijkheid gebruik gemaakt hebben zijn zonder uitzondering erg enthousiast over dit unieke relatiegeschenk. Klik hier voor meer informatie.

Toppers in hun vak

Een gevoel van trots beleefden we toen we in een item van Volkskrant Magazine stonden tussen andere topbedrijven in wild en gevogelte. Een fantastische erkenning voor ons initiatief en de zorg en passie die we hebben voor topkwaliteit. Lees het artikel en andere artikelen en reviews hier.