OFFICIËLE LEVERANCIER VAN COPAS KIPPEN EN KALKOENEN

Wij zijn twee broers, Jan en René uit een ondernemend gezin. We liepen al een aantal jaren rond met de gedachte om samen het kerstdiner in Nederland eens een andere twist te geven en daarbij in te spelen op de toenemende belangstelling voor originele authentieke producten. En iets passends te vinden voor de aandacht die er steeds meer is voor lekker eten thuis klaar maken en daarmee proberen restaurant niveau te evenaren of zelfs te overstijgen met producten waarvan je de herkomst kent en die met respect en toewijding gemaakt zijn.

GEWOON UIT ENGELAND

Toen René op het idee kwam om kalkoen in Nederland op de kerstmenukaart te zetten, ontstond al vrij snel het plan om de kalkoen dan maar ‘gewoon’ uit Engeland te halen. Engeland heeft een rijke kersttraditie en kalkoen is daar onlosmakelijk mee verbonden. Jan heeft een aantal jaar in Engeland gewerkt en via Engelse relaties kwam hij in contact met de Copas familie. Wat een feest was dat! Mensen met het hart op de juiste plek en een enorme toewijding en aanstekelijke passie om alleen met het aller allerbeste genoegen te nemen.

PAASKIPPEN

Daarop zijn we gaan kijken hoe we niet alleen de allerbeste kalkoen op de Nederlandse kersttafels konden krijgen maar er ook nog eens voor konden zorgen dat de kalkoen makkelijk te bereiden zou zijn. Samen met Copas hebben we dit plan in 2014 voor het eerst uitgevoerd door speciaal voor onze Nederlandse klanten de kalkoen alvast te ontbenen en te vullen zodat ook die zorgen zijn weggenomen. Twee jaar terug zijn we ook gestart met het aanbieden van de speciale gevulde Copas kip voor Pasen. Dit werd een succes en ook aankomend jaar zullen er veel Nederlanders van de Copas kip genieten tijdens het paasfeest.

SCHOOLCIJFER 9

We bestaan nu drie jaar en we zijn echt overvallen door het almaar groter wordende succes. We hebben veel aandacht in de media gekregen en zijn overspoeld door enthousiaste reacties en mails, ook voor de kip. Uit al de enquêtes die we hebben gehouden onder onze klanten kwam onder meer naar voren dat mensen ons kerst- en paasconcept (bereiding, smaak en bezorging) gemiddeld met een schoolcijfer 9 (!) waarderen en dat 96% van de respondenten ons aan anderen zouden aanbevelen (en al vaak hebben gedaan!). We weten het, we zijn niet de goedkoopste, maar daarbij is het belangrijk te vermelden dat je met veel mensen van onze producten kunt genieten. En we hebben er nou eenmaal voor gekozen om alleen voor de allerbeste kwaliteit en een unieke beleving te gaan.

RELATIEGESCHENK

Sinds afgelopen jaar bieden we met succes voor bedrijven de mogelijkheid om voor kerst de kalkoen als relatiegeschenk aan te bieden. Dat werkt heel gemakkelijk met een coupon, waarmee uw relatie na gebruik van de unieke code en invullen van zijn gegevens de kalkoen gratis thuisbezorgd krijgt. Bedrijven die van deze mogelijkheid gebruik gemaakt hebben zijn zonder uitzondering erg enthousiast over dit unieke relatiegeschenk. Klik hier voor meer informatie.