Inspiratie voor het Kerstmenu
We hebben Pauline (van Uit Pauline’s Keuken) en Francesca (Francesca Kookt) bereid gevonden om een kerstmenu samen te stellen waarin kalkoen de hoofdrol speelt. Lekker makkelijk, want vaak is het opdoen van ideeën en inspiratie misschien nog wel het lastigste in alle voorbereidingen voor een toch al hectische kerst.
-
Pauline Weuring van uitpaulineskeuken.nl is een van de meest toonaangevende foodbloggers in Nederland en foodie in hart en nieren. Ze staat garant voor leuke, lekkere en inspirerende recepten en laat elke dag zien dat lekker koken niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Pauline is vooral ook heel leuk en gezellig en sinds haar kennismaking met ons en onze kalkoen een van onze grootste ambassadeurs, wat natuurlijk super is!! Ze is ook met ons in London en op de farm in Engeland geweest toen we ons bedrijf net gestart hadden, een paar jaar geleden, zie haar blog.
Pauline heeft ook speciaal voor ons een kerstmenu samengesteld waarin ze onder meer laat zien hoe je een ongevulde kalkoen van ons kunt vullen en bereiden. Hieronder vind je het menu.
-
Francesca is een van de bekendste culinaire blogsters en een van onze fans van het eerste uur. Je kunt haar vinden op francescakookt.nl met elke dag nieuwe en smaakvolle recepten. Ze is ook een keer mee geweest naar de Copas Farm in Engeland om onze kalkoenen in hun prachtige omgeving te zien. Ze heeft daar erg leuk verslag van gedaan in een van haar blogs.
We hebben een menu samengesteld van bestaande recepten die je ook bij Francesca op de site kunt vinden. En vanzelfsprekend is het hoofdgerecht kalkoen, in dit geval de gevulde kalkoen. Daarbij hebben we vooral ook aandacht besteed aan de bijgerechten die je bij de kalkoen zou kunnen eten.
Recepten