We kennen natuurlijk allemaal wel pulled pork als meesterlijke versnapering in plaats van of in combinatie met een broodje hamburger of een andere gourmet snack. Wij zijn erachter gekomen dat je van het dijvlees van onze kalkoenen een prachtig alternatief kunt maken. We hebben dit wel eens meegegeven als tip in het geval je kalkoenvlees overhoudt. Maar waarom het niet als kant en klaar gemarineerd product aanbieden was een opmerking die we regelmatig hebben gekregen. Daarom is onze chef Bert aan de slag gegaan om een geweldige eigen versie te maken. Gemaakt van langzaam gegaard kalkoendijvlees met een heerlijke BBQ marinade van onder meer ketjap, chili en een beetje sambal en knoflook. Een pure smaaksensatie die perfect past in de culinaire traditie van Boers & Boers. Heerlijk op een broodje of op het bord met bijvoorbeeld een salade.
We kennen natuurlijk allemaal wel pulled pork als meesterlijke versnapering in plaats van of in combinatie met een broodje hamburger of een andere gourmet snack. Wij zijn erachter gekomen dat je van het dijvlees van onze kalkoenen een prachtig alternatief kunt maken. We hebben dit wel eens meegegeven als tip in het geval je kalkoenvlees overhoudt. Maar waarom het niet als kant en klaar gemarineerd product aanbieden was een opmerking die we regelmatig hebben gekregen. Daarom is onze chef Bert aan de slag gegaan om een geweldige eigen versie te maken. Gemaakt van langzaam gegaard kalkoendijvlees met een heerlijke BBQ marinade van onder meer ketjap, chili en een beetje sambal en knoflook. Een pure smaaksensatie die perfect past in de culinaire traditie van Boers & Boers. Heerlijk op een broodje of op het bord met bijvoorbeeld een salade.