



Boers & Boers Gevulde Kalkoen
ca. € 12,50 per persoon
5.0 kg of 3.5 kg
Onze klassieker, met lovende kritieken en door de jaren heen omarmd door tienduizenden klanten, culinaire experts en journalisten: de rijk gevulde Boers&Boers kalkoen van ca. 5.0kg, goed voor ruim 12 personen (€ 149.00).
Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen van binnen al helemaal ontbeend en vervolgens op exquise wijze gevuld. Voor de vulling gebruiken we verfijnd kalkoengehakt, gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige samenstelling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en bij kerst passende kruiden.
Daarnaast hebben we nog een vulling waarbij we aan deze ingrediënten nog vijgen en extra specerijen zoals kaneel, kardemom en een vleugje kruidnagel toevoegen.
Al met al een hele mooie basis voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We hebben een makkelijke handleiding ontwikkeld, ook al jaren beproefd en leveren er een echte vleesthermometer bij (winkelwaarde ca. € 7.50) om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.
Mocht de 5.0 kg een maatje te groot zijn, dan hebben we een kleiner alternatief van ca. 3.5 kg voor ca. 8 personen (€109.00). Relatief iets duurder omdat we hetzelfde ambachtelijke werk hebben aan het ontbenen en vullen van de kalkoen.
ca. € 12,50 per persoon
5.0 kg of 3.5 kg
Onze klassieker, met lovende kritieken en door de jaren heen omarmd door tienduizenden klanten, culinaire experts en journalisten: de rijk gevulde Boers&Boers kalkoen van ca. 5.0kg, goed voor ruim 12 personen (€ 149.00).
Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen van binnen al helemaal ontbeend en vervolgens op exquise wijze gevuld. Voor de vulling gebruiken we verfijnd kalkoengehakt, gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige samenstelling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en bij kerst passende kruiden.
Daarnaast hebben we nog een vulling waarbij we aan deze ingrediënten nog vijgen en extra specerijen zoals kaneel, kardemom en een vleugje kruidnagel toevoegen.
Al met al een hele mooie basis voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We hebben een makkelijke handleiding ontwikkeld, ook al jaren beproefd en leveren er een echte vleesthermometer bij (winkelwaarde ca. € 7.50) om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.
Mocht de 5.0 kg een maatje te groot zijn, dan hebben we een kleiner alternatief van ca. 3.5 kg voor ca. 8 personen (€109.00). Relatief iets duurder omdat we hetzelfde ambachtelijke werk hebben aan het ontbenen en vullen van de kalkoen.
Traditionele vulling: kalkoengehakt, gepasteuriseerd eigeel, broodkruim, geblancheerde kastanje champignons, gedroogde cranberries, gedroogde abrikozen, paprika, rode ui, gedroogde appeltjes, lente-ui, kruiden (zout, peper, paprika, ui, knoflook).
Vulling met vijgen en extra specerijen: kalkoengehakt, gepasteuriseerd eigeel, broodkruim, gedroogde vijgen, geblancheerde kastanje champignons, gedroogde cranberries, gedroogde abrikozen, paprika, rode ui, gedroogde appeltjes, lente-ui, kruiden (zout, peper, kardemom, kaneel, paprika, ui, knoflook, kruidnagel).