


Boers & Boers Gevulde Kalkoen 3.5 kg
ca. € 14.25 per persoon
ca. 3.5 kg
Onze klassieker, met lovende kritieken en door de jaren heen omarmd door tienduizenden klanten, culinaire experts en journalisten: de rijk gevulde Boers&Boers kalkoen.
Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen van binnen al helemaal ontbeend en vervolgens op exquise wijze gevuld. Voor de vulling gebruiken we verfijnd kalkoengehakt, gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige samenstelling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en bij kerst passende kruiden.
Daarnaast hebben we nog een vulling waarbij we aan deze ingrediënten nog vijgen en extra specerijen zoals kaneel, kardemom en een vleugje kruidnagel toevoegen.
Al met al een hele mooie basis voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We hebben een makkelijke handleiding ontwikkeld, ook al jaren beproefd en leveren er een echte vleesthermometer bij (winkelwaarde ca. € 7.50) om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.
De 3.5 kg is relatief iets duurder omdat we hetzelfde ambachtelijke werk hebben aan het ontbenen en vullen van de kalkoen.
ca. € 14.25 per persoon
ca. 3.5 kg
Onze klassieker, met lovende kritieken en door de jaren heen omarmd door tienduizenden klanten, culinaire experts en journalisten: de rijk gevulde Boers&Boers kalkoen.
Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen van binnen al helemaal ontbeend en vervolgens op exquise wijze gevuld. Voor de vulling gebruiken we verfijnd kalkoengehakt, gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige samenstelling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en bij kerst passende kruiden.
Daarnaast hebben we nog een vulling waarbij we aan deze ingrediënten nog vijgen en extra specerijen zoals kaneel, kardemom en een vleugje kruidnagel toevoegen.
Al met al een hele mooie basis voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We hebben een makkelijke handleiding ontwikkeld, ook al jaren beproefd en leveren er een echte vleesthermometer bij (winkelwaarde ca. € 7.50) om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.
De 3.5 kg is relatief iets duurder omdat we hetzelfde ambachtelijke werk hebben aan het ontbenen en vullen van de kalkoen.