HOE VERLOOPT HET BESTEL- EN AFLEVERPROCES BIJ ONS?

Bestellen doet je bij ons, Boers & Boers, online dus. We nemen alle bestellingen op en gaan dan in de week voor Kerst met de Copas familie aan het werk om jouw Copas Turkey volgens de hoogste standaards te vullen en verzendklaar te maken. We vriezen de verse kalkoen na het vullen direct in om er voor te zorgen dat hij zo vers mogelijk en ook veilig en hygiënisch bij je wordt afgeleverd. Je moet er wel rekening mee houden dat je ca. 2 dagen nodig hebt om de kalkoen na aflevering te ontdooien.

Voor Kerst 2016 ziet ons schema er dan ook als volgt uit:

  • Bestellen gaat via de website: Onze webshop is in principe tot en met 19 december 12 uur ’s avonds open of zolang de voorraad strekt. In ieder geval garanderen wij dat als je een bestelling hebt gedaan je deze ook altijd geleverd krijgt. We adviseren je echter niet te lang te wachten met bestellen om teleurstelling te voorkomen.
  • Wij gaan dan samen met de Copas familie alles klaarmaken, naar Nederland versturen, eventueel nog wijn en andere gewenste producten mee verpakken en dan leveren we jouw bestelling op donderdag 22 december of vrijdag 23 december thuis af.
  • We zullen je gedurende het hele proces vanaf bestelling tot aan aflevering steeds regelmatiger op de hoogte houden per email en/of sms. Als daarin iets mis gaat dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Je kunt daarvoor een email sturen naar klant@boersenboers.nlOnze ervaring is dat zeker bij Gmail adressen onze mail (dus ook de bevestiging van de bestelling) nog wel eens in de spambox kan belanden, check deze dus ook goed en regelmatig!!

AFLEVEVERING

  • Ons product is zodanig verpakt dat het in optimale conditie bij je wordt bezorgd. Dat betekent dat jouw kalkoen nog goed bevroren is als deze bij je wordt afgeleverd.
  • Daarnaast hebben we ook een duidelijke instructie toegevoegd voor het ontdooien en bereidingsklaar maken van de kalkoen. Wij hebben ons logistieke proces en de ontdooi-instructies zo getest en ingericht dat je de kalkoen optimaal kunt bereiden, of dat nu voor eerste of tweede kerstdag is of zelfs daarna. Het ontdooien kan dus op verschillende manieren en vraagt wel enige aandacht. Ook kan de ontdooitijd door omstandigheden nogal uiteenlopen. Daarom is het belangrijk dat je zelf actief betrokken bent. Het is in ieder geval van belang dat kalkoen niet boven de 4-6 °C (koelkasttemperatuur) komt. Je kunt de bijgeleverde kerntemperatuurmeter gebruiken om dat bij twijfel te checken. In de Veelgestelde Vragen rubriek (hoe kan ik mijn kalkoen het beste laten ontdooien) vindt je eventueel nog nadere uitleg hierover.

We wensen je alvast heerlijke Paasdagen. Als je nog suggesties hebt, laat het ons dan weten. Of volg ons via FaceBook.

EET SMAKELIJK