TURKEY PIE
BENODIGDHEDEN 1 pakje bladerdeeg 300 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 2 theelepels kerriepoeder 200 gr kastanjechampignons 100 gr peultjes [...]
KALKOENCURRY, 4 PERSONEN
BENODIGDHEDEN 4 grote aardappels 1 bloemkool 1 winterpeen 2 uien 2 teentjes knoflook 800 gr tomatenblokjes 600 g stukjes van [...]
BORRELPLANK MET KALKOENVULLING-RILETTE
BENODIGDHEDEN 100 gr kalkoenvulling 1 el mayonaise ½ tl gerookt paprikapoeder BEREIDINGSWIJZE Meng de mayonaise met het paprikapoeder en roer [...]
MAALTIJDSOEP MET KALKOEN, VOOR 4 PERSONEN
BENODIGDHEDEN 200 g rijst 1 pastinaak 2 uien 2 stengels prei boter 1 el paprikapoeder 1 el gedroogde tijm 200 g broccoliroosjes 800 g tomatenblokjes 2 kippenbouillonblokjes 1 l water 400 g stukjes van [...]
LUNCHGERECHT: PULLED TURKEY SANDWICH, 4 STUKS
BENODIGDHEDEN 100 gr fijngesneden rode kool 100 gr wortel in julienne gesneden reepjes 125 ml Griekse yoghurt 1 el mayonaise [...]
LUNCHGERECHT: WRAP MET KALKOEN, 2 PERSONEN
BENODIGDHEDEN 3 tortilla wraps 150 gram hummus met harissa 200 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 50 gr veldsla 50 [...]
LUNCHGERECHT: GROENE SALADE MET KALKOEN EN KASTANJECHAMPIGNONS MET HONING-MOSTERD DRESSING, 4 PERSONEN
BENODIGDHEDEN 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoena 4 el honing 200 gr kastanjechampignons, in plakjes gesneden 4 el goede [...]
LUNCHGERECHT: FRISSE SALADE MET PENNE EN KALKOEN, 4 PERSONEN
Benodigdheden 200 gram penne 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 1 courgette 1 winterpeen 1 komkommer 2 rode ui [...]