BOERS & BOERS ALS RELATIEGESCHENK

Wist u dat het Copas gevogelte ook een ideaal en origineel relatiegeschenk kan zijn? U hoeft alleen coupons bij ons te bestellen en dan handelen wij het hele proces voor u af, inclusief een zakelijke factuur. U kunt uw relaties of medewerkers op deze manier een unieke eenmalig te gebruiken coupon geven of toesturen om via onze website een gratis kalkoen op het gewenste adres te laten bezorgen. U betaalt dan vanzelfsprekend alleen voor de daadwerkelijk verzilverde coupons.

LAAT HIER UW GEGEVENS ACHTER EN WIJ ZULLEN U TERUGBELLEN OM TE KIJKEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

Uw naam*

Achternaam

Uw e-mail*

Zoals elk jaar piekeren we over een cadeau voor ons personeel om de feestdagen aan het einde van het jaar te omlijsten.

De laatste keer hebben we in samenwerking met Boers & Boers een leuk pakket samengesteld met naar keuze een kip of kalkoen en een mooie fles wijn. Wat dit cadeau zo bijzonder maakte is dat rond de feestdagen collega’s kooktips en foto’s van feestmalen met elkaar deelden. Dat gaf een zeer betrokken sfeer onderling; een aanrader dus!

John T. Knieriem, Algemeen Directeur | Intermax

Voor een aantal goede relaties hebben wij nu enkele malen luxe kalkoenen afgenomen bij Boers & Boers. De reacties na afloop van het kerstdiner zijn altijd geweldig. Omdat de kalkoenen keurig thuis worden afgeleverd en de relatie de kalkoen met een uitgebreide instructie zelf bereidt, is het een echt een complete belevenis. Bovendien smaakt de goed gevulde kalkoen ook fantastisch. Een aanrader voor een onvergetelijke kerstavond en een onuitwisbare indruk bij je klant!

Remco Spierings, Director Sales & Marketing | Mtel B.V.

Om echt iets onderscheidends aan onze goede relaties te bieden heeft Boers&Boers al diverse keren voor ons een pakket bij deze relaties thuisgebracht.
Omdat je de geweldig indrukwekkende kalkoen zelf in de oven moet bereiden is het een beleving om te doen. De gedetailleerde instructie maakt dat heel gemakkelijk.
Als dan de hele kersttafel onder de indruk is van de kalkoen en de smaak hiervan dan is dat iets wat blijft hangen.
Het mooie is dat deze relaties het jaren later nog over die kalkoen met kerst hebben, echt een aanrader!

Paul Vrijenhoek, Directeur | RTM Business.