BOERS & BOERS ALS KERSTPAKKET OF RELATIEGESCHENK

Wist je dat je ook een compleet gevulde Copas kalkoen kunt kopen voor je personeel of relaties? Zo ben je verzekerd van een uniek cadeau voor de kerst. Je hoeft alleen coupons bij ons te bestellen en dan handelen wij het hele proces voor je af. Je kunt relaties of medewerkers op deze manier een unieke eenmalig te gebruiken coupon geven of toesturen. Ze kunnen dan zelf, net als al onze klanten, naar de website gaan om een gratis kalkoen of kip te bestellen. Deze wordt dan op het gewenste adres bezorgd. Je ontvangt daarna een factuur, vanzelfsprekend alleen voor de daadwerkelijk verzilverde coupons.

Wilt je meer weten? Mail ons dan op klant@boersenboers.nl of bel 0348 478017. Je kunt natuurlijk ook hiernaast je gegevens achterlaten en dan bellen we je terug om te kijken naar de mogelijkheden.

INFORMATIE ONTVANGEN OVER BOERS&BOERS KERSTPAKKETTEN?

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op

  Uw naam*

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail*

  Telefoonnummer

  Bericht

  En dan is het weer december. Met de vraag wat doen we voor ons team?
  Hoe geven we ze blijk van onze waardering zonder te vervallen in ‘random’ cadeautjes die je het hele jaar door kunt kopen.
  Het smaakvolste cadeau van de afgelopen jaren kwam van Boers & Boers. Voor iedereen een gevulde en ontbeende Copas Turkey!
  Die we afmaakten met een fles rode Pinot Noir plus een braadslee. Boers & Boers zorgde bovendien voor een perfecte service (levering), tips (bereiding) en afhandeling.
  Kerst kan beginnen. Boers & Boers is binnen!

  Mathieu Grob, Creative Director | Brand New Live

  Een uniek kerstdiner voor onze relaties, wat we mogen overhandigen met een prachtig verhaal over de Copas farm en Boers & Boers. Leuk om te zien hoe er enthousiast en verbaasd op gereageerd wordt. Tijdens de kerstdagen nog een contactmoment via de email en / of app met een foto van de mooie kalkoen omringd door een happy gezelschap. Achteraf (zelfs na weken) nog de leuke verhalen over het bereiden en serveren. Gewoon spraakmakend goed!

  Erwin van Lieshout, Senior IT Consultant | Agrippa

  Zoals elk jaar piekeren we over een cadeau voor ons personeel om de feestdagen aan het einde van het jaar te omlijsten.

  De laatste keer hebben we in samenwerking met Boers & Boers een leuk pakket samengesteld met naar keuze een kip of kalkoen en een mooie fles wijn. Wat dit cadeau zo bijzonder maakte is dat rond de feestdagen collega’s kooktips en foto’s van feestmalen met elkaar deelden. Dat gaf een zeer betrokken sfeer onderling; een aanrader dus!

  John T. Knieriem, Algemeen Directeur | Intermax

  Voor een aantal goede relaties hebben wij nu enkele malen luxe kalkoenen afgenomen bij Boers & Boers. De reacties na afloop van het kerstdiner zijn altijd geweldig. Omdat de kalkoenen keurig thuis worden afgeleverd en de relatie de kalkoen met een uitgebreide instructie zelf bereidt, is het een echt een complete belevenis. Bovendien smaakt de goed gevulde kalkoen ook fantastisch. Een aanrader voor een onvergetelijke kerstavond en een onuitwisbare indruk bij je klant!

  Remco Spierings, Director Sales & Marketing | Evolve IP

  Om echt iets onderscheidends aan onze goede relaties te bieden heeft Boers&Boers al diverse keren voor ons een pakket bij deze relaties thuisgebracht.
  Omdat je de geweldig indrukwekkende kalkoen zelf in de oven moet bereiden is het een beleving om te doen. De gedetailleerde instructie maakt dat heel gemakkelijk.
  Als dan de hele kersttafel onder de indruk is van de kalkoen en de smaak hiervan dan is dat iets wat blijft hangen.
  Het mooie is dat deze relaties het jaren later nog over die kalkoen met kerst hebben, echt een aanrader!

  Paul Vrijenhoek, Directeur | RTM Business.

  Vossius probeert elk jaar haar klanten te verrassen met een origineel kerstcadeau. Zo kwamen we afgelopen jaar op de gevulde kalkoen van Boers en Boers. Dat is een echte hit gebleken met heel veel leuke reacties van onze klanten. Het was prachtig om te zien wat het allemaal losmaakte: verlotingen, etentjes, leuke reacties. Echt heel erg geslaagd.

  We hoefden eigenlijk alleen de lijst met afleveradressen op te stellen waarna Boers en Boers verder de hele bezorging ter hand nam. En dat alles ook nog eens op hele korte termijn. Een aanrader, echt een attentie die blijft hangen met een hele goede service!

  Bas Vos, Vossius Consultancy B.V.