Bestellen doet je bij ons, Boers & Boers, online dus. We nemen alle bestellingen op en gaan dan in de week voor Pasen of Kerst met de Copas familie en met Dukeshill aan het werk om jouw Copas Turkey volgens de hoogste standaards te vullen en verzendklaar te maken. We vriezen de verse kalkoenen en kippen na het vullen direct in om ervoor te zorgen dat deze zo vers mogelijk en ook veilig en hygiënisch bij je worden afgeleverd. Je moet er wel rekening mee houden dat je ca. 2 dagen nodig hebt om de kalkoen of kip na aflevering te ontdooien. Eenzelfde proces hanteren we voor de andere producten, waarbij we sommige producten zoals bijvoorbeeld ham, gekoeld leveren.

Voor Kerst ziet ons schema er waarschijnlijk als volgt uit:

  • Bestellen gaat via de website: Onze webshop is in principe tot en met 23 december 12 uur ’s middags open of zolang de voorraad strekt. In ieder geval garanderen wij dat als je een bestelling hebt gedaan voor 20 december je deze ook altijd geleverd krijgt, daarna moet je de bestelling afhalen. We adviseren je echter niet te lang te wachten met bestellen om teleurstelling te voorkomen.
  • Wij gaan dan samen met de Copas familie en Dukeshill alles klaarmaken, naar Nederland versturen, eventueel nog wijn en andere gewenste producten mee verpakken en dan leveren we jouw bestelling op 22 december of 23 december thuis af, afhankelijk van je postcode. Om in deze drukke periode alles vlot te laten verlopen willen we verzoeken ons een beetje te helpen mocht de leverdatum een probleem geven. Bijvoorbeeld door een ander afleveradres (buren, familie, werk) door te geven. Het aanpassen van de leverdatum is helaas niet mogelijk.  Als het echt niet lukt, neem dan contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we dan eventueel nog voor je kunnen organiseren. Afhalen bij ons afhaalpunt kan in ieder geval altijd!
    Mocht je willen afhalen dan kan bestellen nog t/m 23 december 12 uur ’s middags. Afhalen kan dan bij ons afhaalpunt in Harmelen (bij Woerden, Utrecht) op 22 en 23 december of een eerdere datum in overleg.
  • We zullen je gedurende het hele proces vanaf bestelling tot aan aflevering regelmatig op de hoogte houden per email en/of sms. Als daarin iets mis gaat dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Je kunt daarvoor een email sturen naar  klant@boersenboers.nl. of bellen naar 0348-478017. Onze ervaring is dat zeker bij Gmail adressen onze mail (dus ook de bevestiging van de bestelling) nog wel eens in de spambox kan belanden, check deze dus ook goed en regelmatig!!
  • Onze producten zijn zodanig verpakt dat deze in optimale conditie bij je worden bezorgd.
  • In het pakket dat je ontvangt zit een uitgebreide en toch simpele bereidingswijzer. Daarnaast hebben we ook een duidelijke instructie toegevoegd voor het ontdooien en bereidingsklaar maken van de producten. Wij hebben ons logistieke proces en de ontdooi-instructies zo getest en ingericht dat je de kalkoen optimaal kunt bereiden, of dat nu voor kerstavond, eerste of tweede kerstdag is of zelfs daarna. Het ontdooien kan dus op verschillende manieren en vraagt wel enige aandacht. Ook kan de ontdooitijd door omstandigheden nogal uiteenlopen. Daarom is het belangrijk dat je zelf actief betrokken bent. Het is in ieder geval van belang dat kalkoen niet boven de 4-6 °C (koelkasttemperatuur) komt. Je kunt de bijgeleverde kerntemperatuurmeter gebruiken om dat bij twijfel te checken. In de Veelgestelde Vragen rubriek(hoe kan ik mijn kalkoen het beste laten ontdooien) vind je eventueel nog nadere uitleg hierover.