Bestellen doet je bij ons, Boers & Boers, online dus. We nemen alle bestellingen op en gaan dan met onze leveranciers aan het werk om jouw bestelling volgens de hoogste standaards (voor) te bereiden en verzendklaar te maken. Voor wat betreft de kalkoenen, deze vriezen we direct na het vullen in om ervoor te zorgen dat deze zo vers mogelijk en ook veilig en hygiënisch thuis worden bezorgd. Je moet er wel rekening mee houden dat je ca. 2 dagen nodig hebt om de kalkoen of kip na aflevering te ontdooien. Eenzelfde proces hanteren we voor de andere producten, waarbij we sommige producten zoals bijvoorbeeld ham, beef en vis gekoeld leveren.

Voor Kerst ziet ons schema er waarschijnlijk als volgt uit:

  • Bestellen gaat via de website: Onze webshop is in principe tot en met 19 december 12 uur ’s avonds open of zolang de voorraad strekt. Daarna kun je nog tot en met 21 december bestellen tot de middag om je bestelling op 23 december af te halen bij ons afhaalpunt in Montfoort (bij Woerden). We adviseren je echter niet te lang te wachten met bestellen om teleurstelling te voorkomen.
  • We leveren jouw bestelling op 22 december of 23 december thuis af, afhankelijk van je postcode. Om in deze drukke periode alles vlot te laten verlopen willen we verzoeken ons een beetje te helpen mocht de leverdatum een probleem geven. Bijvoorbeeld door een ander afleveradres (buren, familie, werk) door te geven. Het aanpassen van de leverdatum is helaas niet mogelijk.  Als het echt niet lukt, neem dan contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we dan eventueel nog voor je kunnen organiseren. Afhalen bij ons afhaalpunt kan in ieder geval altijd!
    Mocht je willen afhalen dan kan bestellen nog t/m 23 december 12 uur ’s middags. Afhalen kan dan bij ons afhaalpunt in Montfoort (bij Woerden, Utrecht) op 22 en 23 december of een eerdere datum in overleg.
  • We zullen je gedurende het hele proces vanaf bestelling tot aan aflevering regelmatig op de hoogte houden per email en/of sms. Als daarin iets mis gaat dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Je kunt daarvoor een email sturen naar klant@boersenboers.nl. of bellen naar 0348-478017. Onze ervaring is dat zeker bij Gmail adressen onze mail (dus ook de bevestiging van de bestelling) nog wel eens in de spambox kan belanden, check deze dus ook goed en regelmatig!!
  • Onze producten zijn zodanig verpakt dat deze in optimale conditie bij je worden bezorgd.
  • In het pakket dat je ontvangt zit alles wat je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld bij een aantal producten een kerntemperatuurmeter. We hebben ons logistieke proces en de ontdooi-instructies zo getest en ingericht dat je alle producten, maar in het bijzonder de kalkoen optimaal kunt bereiden, of dat nu voor kerstavond, eerste of tweede kerstdag is of zelfs daarna. Het ontdooien kan dus op verschillende manieren en vraagt wel enige aandacht. Ook kan de ontdooitijd door omstandigheden nogal uiteenlopen. Daarom is het belangrijk dat je zelf actief betrokken bent. Het is in ieder geval van belang dat kalkoen niet boven de 4-6 °C (koelkasttemperatuur) komt. Je kunt de bijgeleverde kerntemperatuurmeter gebruiken om dat bij twijfel te checken. In de Veelgestelde Vragen rubriek (hoe kan ik mijn kalkoen het beste laten ontdooien) vind je eventueel nog nadere uitleg hierover.