Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28-05-2018

Boers&Boers BV
Meijel, Limburg
KVK 61162906
BTW NL85.42.34.743.B01

Wij van Boers&Boers hechten veel waarde aan uw privacy en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In deze privacyverklaring laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u gebruik maakt van onze website en/of diensten, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikerservaring verbeteren.

1. Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Boers&Boers verwerkt persoonsgegevens van u wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Boers&Boers respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Doeleinden en rechtsgronden voor verwerking

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt.

We verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om uw bestelde producten te kunnen leveren hebben we een geldig adres van u nodig. We doen niets anders met uw adresgegevens dan ze gebruiken om uw bestelling bij u af te leveren.
  • Om u te informeren over het verloop van uw bestelling. Wanneer we onze producten leveren maken we daarover afspraken met u, bijvoorbeeld over de dag en het tijdstip dat we gaan leveren. Mocht het zo zijn dat er iets in uw bestelling of levermoment wijzigt willen we u graag telefonisch of per mail hiervan op de hoogte kunnen brengen. Daarom vragen we uw e-mailadres en telefoonnummer.
  • Om u op de hoogte te houden van nieuwe producten, nieuwtjes, acties en promoties van Boers&Boers vragen we wanneer u uw e-mailadres achterlaat of u zich wilt inschrijven voor de Boers&Boers updates (nieuwsbrief). Alleen wanneer u hier zelf toestemming voor heeft gegeven versturen we u deze nieuwsbrief.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Bekijk ook onze cookieverklaring voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken.

Delen persoonsgegevens

Boers&Boers deelt uw gegevens niet met andere partijen. De enige partij die uw persoonsgegevens doorkrijgt is het vervoerbedrijf waarmee wij samenwerken voor de leveringen van onze producten. Deze partij doet verder niets met uw persoonsgegevens.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Boers&Boers biedt alle bezoekers en klanten de mogelijkheid tot het inzien, aanpassen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt. Als u gegevens wil laten aanpassen of verwijderen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]ersenboers.nl. We beantwoorden je verzoek zo snel mogelijk, uiterlijk binnen dertig dagen.

Klachtrecht

U heeft te allen tijden het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op de verkeerde manier gebruiken.

Duur van de opslag

In verband met het seizoensmatige karakter van onze dienstverlening en het relatief lange interval tussen gebruiksmomenten bewaren wij persoonsgegevens voor een periode van 7 jaar tenzij u aangeeft dat u wilt dat we uw gegevens verwijderen. We bewaren deze gegevens enkel voor onze eigen administratieplicht. Wanneer u heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen bewaren wij uw e-mailadres tot het moment dat u zichzelf uitschrijft voor onze updates.

Beveiliging

Boers&Boers neemt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking of ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat, waardoor u bij het gebruik van onze website verzekerd bent van een veilige overdracht van uw gegevens indien u deze op onze website invoert.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand adres:

Boers&Boers BV
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0348 478017