Helaas is de zomervakantie weer zo’n beetje voorbij en, vreemd inmiddels, maar soms zakt de temperatuur onder de 20 graden!! Als het dan ook nog een beetje bewolkt is, de wind opsteekt en het soms zelfs regent, ga je bijna denken aan….Kerst!! Wij doen dat natuurlijk al even, maar we merken aan de mailtjes dat steeds meer mensen al kriebels krijgen. Gewoon lekker laten gebeuren, maar over één ding hoef je je geen zorgen te maken, want op de vraag ‘Wat zullen we dit jaar met kerst doen?’ hebben we meer antwoorden dan ooit met tal van producten voor grotere, maar ook kleinere gezelschappen.

Voorbereidingen voor Kerst in volle gang

Deze week zijn we de studio ingegaan van Simone’s Kitchen die onze prachtige foto’s maakt. We gaan de bereidingswijzers namelijk verder vereenvoudigen met bij elke stap een duidelijke foto, zodat het nog makkelijker wordt om zorgeloos iets heerlijks op tafel te zetten. Zo wordt het heel eenvoudig om je gasten met kerst een topdiner te serveren.

Nieuwe producten van Boers&Boers voor een overheerlijk Kerstdiner

Natuurlijk blijft onze inmiddels beroemde gevulde kalkoen de hoofdrol spelen, maar zoals al eerder aangekondigd, gaan we dit jaar ons assortiment verder uitbreiden, zodat de echte vleesliefhebbers ook helemaal aan hun trekken kunnen komen. Met onze leverancier Dukeshill gaan we ook ‘beef’ doen. En als we zeggen Dukeshill, dan weet je dat het niet zomaar ‘beef’ gaat worden, maar prachtig vlees met een verhaal. Ze zijn niet voor niets hofleverancier van het Britse koningshuis! Hierboven zie je een voorproefje van de Côte de Boeuf, die we in een 2-rib (6-8 personen) en een 3-rib (9-12 personen) versie gaan leveren.

Daarnaast hebben we voor dit jaar Chateaubriand toegevoegd, waarmee je heel gemakkelijk de allerlekkerste Beef Wellington kunt maken. Onze chefkok Bert heeft daarvoor een overheerlijk pakket samengesteld, inclusief een farce, speciale lomo ham en bladerdeeg, waardoor je heel makkelijk zelf de Beef Wellington kunt maken. Het pakket is los te bestellen bij 500g Chateaubriand en is goed voor 6-8 personen. Hier even een voorproefje:

Komende Kerst ook je Kerstkalkoen of andere bestellingen fhalen

Dit jaar gaan we behalve aan huis bezorgen ook de mogelijkheid bieden om de bestelling af te halen op een centraal punt in Nederland, namelijk bij onze logistieke partner in Montfoort. We maken er een leuke happening van, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om nog producten, zoals wijn, te proeven en aanvullend te kopen. Vanzelfsprekend blijven we daarnaast ook door het hele land en België thuisbezorgen. Door het afhaalpunt kunnen we eventueel ook eerder leveren in de aanloop naar kerst en ook langer door leveren.

Wanneer weer online Kalkoen bestellen bij Boers&Boers?

We zijn op dit moment het aanbod definitief aan het maken en bezig om de website verder aan te passen, zodat alle informatie weer up to date is en de webshop gereed voor bestellingen. We verwachten dat in de tweede helft van september allemaal klaar te hebben. Vanzelfsprekend krijg je dan bericht, dus je hoort snel weer van ons!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.