Voor wie dit jaar met kerst écht iets goeds op tafel wil zetten, maar geen tijd (of zin) heeft om uitgebreid te koken zijn wij van Boers&Boers de reddende Kerstengel. Onze veelvuldig gelauwerde Copas kalkoen is ook deze kerst weer te koop, naast heel veel andere specialiteiten zoals ham en ook ‘beef’

Waarom kerstkalkoen van Boers&Boers kopen?

Onze Copas kalkoen komt van de Engelse familie Copas, die al ruim 50 jaar de allerbeste Kalkoenen van Engeland verkopen. Een van de bijzonderheden van deze kalkoenen is dat de kalkoenen maar liefst zes maanden vrij rondlopen in de boomgaarden van een prachtig landgoed. De kwaliteit van de kalkoen is onvergelijkbaar met welke andere kalkoen dan ook, niet alleen door de manier waarop de kalkoen opgroeien, maar ook op de respectvolle manier waarop de kalkoenen worden geslacht. Daarom is Stichting Wakker dier ook heel enthousiast over onze kalkoenen. Daarnaast ontbenen we de kalkoen van binnen ambachtelijk met de hand en vullen hem met een exquise samenstelling van gehakt en zoete en hartige natuurlijke ingredienten. Makkelijker en lekkerder gaat het daardoor niet worden! Lees hier ook hoe je kerstkalkoen thuis klaarmaakt en bekijk de video. 

Volledig kerstdiner online bestellen voor thuis

Naast onze gevulde kalkoen kun je ook alle belangrijke en meer exclusieve elementen van het kerstdiner bij ons online bestellen voor thuis. De gevulde kalkoen is goed voor ruim 12 personen, dus ideaal voor een wat groter gezelschap. Daarnaast hebben we ook een ‘demi turkey’,, ook prachtig gevuld en weer opgebonden, zodat je voor een kleiner gezelschap (ca. 6 personen) iets heel moois op tafel kunt zetten. En we hebben ons assortiment verder uitgebreid met prachtige alternatieven als gevulde kip, Wiltshire ham, Chateaubriand, met een pakket voor het simpel zelf maken van Beef Wellington en verschillende varianten Cote de Boeuf. En om het kerstdiner compleet te maken hebben we voorgerechten als zalm, nagerechten als kazen en ‘puddings’ en ook hele mooie wijnen, Allemaal producten die het voor iedereen mogelijk maken om op eenvoudige wijze als topkok thuis een onvergetelijk kerstdiner op tafel te zetten. Bekijk hier wat de ervaringen van andere klanten zijn.

Wijnen bij de kalkoen bestellen

We hebben ook deze kerst weer een aantal topwijnen geselecteerd die uitstekend bij onze gevulde Copas kalkoen en andere producten passen. Zo hebben we een heerlijke Viognier, die perfect past bij de kalkoen, maar ook een romige Chardonnay. Voor onze nieuwe vleesproducten hebben we heerlijke rode wijnen, waaronder een klassieke Pinot Noir en een bijzondere Chateau Musar.

Uw kalkoen of volledig kerstdiner thuis laten bezorgen

Onze kerstkalkoen en onze andere kerstproducten zijn te bestellen tussen september en december en worden dit jaar op drie dagen bezorgd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid uw kerstbestelling op te halen op een centraal punt in Nederland.