Het is zover! Alle aanpassingen op de website zijn gemaakt, het nieuwe uitgebreidere assortiment is toegevoegd en de producten zijn inmiddels te bestellen voor komende Kerst. Dat werd ook wel een beetje tijd, want het begon inmiddels vragen te regenen. Misschien ook omdat we echt de herfst letterlijk en figuurlijk beginnen te voelen en de gedachten daarbij stiekem ook al een beetje naar Kerst uitgaan! In ieder geval geldt dat voor ons en we zijn er weer helemaal klaar voor om iedereen te helpen met het organiseren van een onvergetelijke culinaire kerst. Inmiddels zijn we er niet alleen meer voor de allerbeste kalkoen, maar ook voor tal van andere mooie producten voor iedereen die relatief gemakkelijk iets heerlijks voor een groter kerstgezelschap op tafel wil toveren!

 

 

What’s new?

 

Zoals inmiddels bekend hebben we ons assortiment ook voor deze Kerst verder aangevuld met een aantal nieuwe toppers. Zo hebben we voor de echte vlees liefhebbers nu ook Beef Wellington, als pakket, zodat je dat zelf heel eenvoudig kunt maken op basis van een sublieme Chateaubriand die door Dukeshill, onze andere leverancier, is uitgezocht. Onze chef Bert van Rijt heeft daar een mooie farce voor gemaakt als vulling en daarnaast leveren we ook fantastische Lomo ham en het bladerdeeg erbij! Verder hebben we een heerlijke Cote de Boeuf, maar ook mooie hammen, zalm, kazen en de heerlijkste nagerechten. Voor de hoofdproducten hebben we voor elk product nieuwe nog makkelijkere bereidingswijzers gemaakt, die je hier al kunt bekijken.

 

Kerstkalkoen bestellen

 

Natuurlijk blijft onze inmiddels beroemde gevulde kalkoen de hoofdrol spelen in ons assortiment en net als vorig jaar hebben we weer een glutenvrije variant en na het succes van vorig jaar ook weer een kleinere versie, de Demi Turkey, voor een gezelschap van ca 6 personen. De kalkoenen zijn naar verwachting dit jaar, net als vorig jaar een stuk groter dan toen we begonnen een aantal jaren geleden. Vandaar dat we het gewicht op de site hebben aangepast naar ca. 5kg (is in de praktijk zelfs vaak meer), maar ook een reden voor onze leverancier Copas om de prijzen iets te verhogen. We hebben de uiteindelijke verhoging voor onze klanten kunnen beperken en we hebben de bezorgkosten verlaagd naar € 12.50.

 

Bezorging van je kerstmenu

 

Dit jaar kun je bij je bestelling aangeven of je deze op zaterdag 22 december of zondag 23 december geleverd wil hebben of dat het je niet uitmaakt. En zoals in eerdere nieuwsbrieven aangegeven kunnen de producten dit jaar ook worden afgehaald bij onze logistieke partner in Montfoort. Daarvoor moet je dan wel gewoon online bestellen, zodat we je kunnen informeren en je order kunnen voorbereiden. Afhalen kan op 22 of 23 december. Mocht je eerder willen afhalen dan is dat eventueel ook mogelijk op afspraak. Je kunt bij het afhalen eventueel ook nog wat producten bijkopen ter plaatse en we gaan het natuurlijk een beetje gezellig maken! Hier kun je meer lezen over onze afhaalservice dit jaar.

 

Publiciteit

 

In de loop der tijd hebben we mogen genieten van allerlei mooie publicaties, waaronder een prachtig artikel in de Volkskrant waar we nog steeds heel trots op zijn. Dit jaar gaan we een leuke en interessante activiteit opzetten met een van onze fans van het eerste uur, culinair journalist Felix Wilbrink van de Telegraaf. Daarover later nog meer! We hebben laatst bij hem thuis de Beef Wellington klaargemaakt en niet alleen veel lol gehad, maar ook heerlijk gegeten! Verder hebben we nu ook alle filmpjes die we in de loop der tijd gemaakt hebben bij elkaar gebracht en daar ook nog een hele mooie film van Copas aan toegevoegd. Dus mocht je een keer klaar zijn met TV of Netflix kijken dan kun je hier je hart ophalen!

 

Kerstkalkoen als relatiegeschenk

 

We krijgen ook steeds vaker aanvragen van klanten die graag iets bijzonders willen doen voor klanten of personeel en dat graag door ons willen laten verzorgen. Daarvoor hebben we onder meer vouchers waarmee de ontvanger zelf op onze site iets kan bestellen. Een mooi voorbeeld is het entertainment bureau Brand New Live dat hier gebruik van heeft gemaakt. Creatief Directeur Mathieu Grob zei daar het volgende over: “En dan is het weer december. Met de vraag wat doen we voor ons team? Hoe geven we ze blijk van onze waardering zonder te vervallen in ‘random’ cadeautjes die je het hele jaar door kunt kopen. Het smaakvolste cadeau van de afgelopen jaren kwam van Boers & Boers. Voor iedereen een gevulde en ontbeende Copas Turkey! Die we afmaakten met een fles rode Pinot Noir plus een braadslee. Boers & Boers zorgde bovendien voor een perfecte service (levering), tips (bereiding) en afhandeling.

‘Kerst kan beginnen, Boers & Boers is binnen!”’ Wil je ook zo’n ervaring of weet je iemand die daar interesse in heeft, laat dit dan weten via klant@boersenboers.nl!

 

We hopen dat jullie je weg kunnen vinden op de site en vanzelfsprekend dat we jullie weer als klanten mogen bedienen deze Kerst. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op!