Francesca is een van de bekendste food bloggers en deelt haar liefde voor koken en eten al heel wat jaren met recepten zoekend Nederland via haar site en natuurlijk social media. Ideaal voor gezinnen die elke dag weer op zoek zijn naar recepten die goed passen in het vaak hectische familieleven. Koken met en voor (haar) kinderen is een van haar grote passies. Maar ook voor culinaire hoogstandjes kun je bij Francesca terecht voor goede ideeën om thuis even sterrenkok te zijn. Op die manier hebben we elkaar jaren geleden gevonden, want onze  samenwerking en inmiddels vriendschap gaan terug tot 2014, eigenlijk het eerste jaar waarin we echt met ons avontuur zijn begonnen. In 2015 zijn we naar London geweest, samen met Pauline van Uit Pauline’s Keuken en hebben vanzelfsprekend ook een bezoek gebracht aan de Copas farm, waarvan ze destijds in deze blog verslag heeft gedaan. En sindsdien hebben we samen altijd wel leuke culinaire dingen gedaan en was ze ook een goed klankbord voor ons.

Dus toen ze ons eind januari benaderde om samen met ons haar droom van een paasbrunchbox te verwezenlijken voelden we ons zeer vereerd. We wilden het na een succesvolle maar onder meer door Brexit uitdagende kerst eigenijk een beetje rustig aan doen, maar het enthousiasme voor dit geweldige initiatief nam direct de overhand.

Zo zijn we samen, maar vooral dankzij alle ideeën en contacten van Francesca tot een aantal geweldige boxen gekomen om van Pasen dit jaar echt iets bijzonders te maken. Naast alle heerlijkheden die we natuurlijk toch al verkopen, zoals onze unieke Paaskip, hebben we een paar hele leuke en lekkere nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment voor Pasen, mede dankzij dit initiatief.

Hieronder vind je de boxen die je kunt bestellen.

Zalige Paasbrunchbox

Luxe hotelbrunch thuis

€49,95 - €75,-

Zalige visbox

Pure verwennerij

€45,00 - €69,00-

ZALIGE PAASBRUNCHBOX

Geniet deze Pasen van een zalige paasbrunch met de lekkerste producten van Nederlandse bodem, bij elkaar gezocht door Francesca van Berk, van “Francesca Kookt”. Alles voor een geweldig hotelontbijt in je eigen huis en je kunt direct aan tafel!

Denk bijvoorbeeld aan feestbrood gevuld met amandelspijs, banketbakkersroom en amarenekersen met een dikke laag gezouten boerenboter. Harde brunchbroodjes met boerenkaas en smaakvolle trostomaatjes en briochebolletjes met zelfgemaakte vlierbloesemjam van Oma Appel. Maar ook lamsham, truffeleiersalade, makreelsalade, gerookte citroenolie en vers fruit ontbreken niet in de box. Schenk er een kopje Nederlandse groene thee bij en proost met een glaasje appel-frambozensap.

Er is een zalige Paasbrunchbox voor 2 – 3 personen en een uitgebreidere box voor 4 – 5 personen.

Zin in nog meer zaligheid? Samen met Francesca hebben we een Zalige Visbox samengesteld waarin je de ingrediënten vindt voor zalm ‘en croute’ met raapstelen en biologische asperges uit Cromvoirt. De asperges kun je ook los bestellen per kilo. Geschild of ongeschild en ze worden netjes gevaccumeerd zodat ze zeker een week vers blijven. Voor de box voor 4 personen hebben we ook de speciale aardappeltjes voor asperges nog toegevoegd en alle gewichten aangepast aan het grotere gezelschap.

Om onze samenwerking met Francesca nog leuker te maken mogen we ook haar laatste kookboek verkopen (€ 35) en als je voor meer dan € 100 bestelt zelfs voor de helft van de prijs! Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.