Op welke dingen moet ik letten zodat het zeker niet mislukt?
Het is allereerst heel belangrijk dat de kalkoen of kip niet te koud is als je hem in de voorverwarmde oven zet. Haal de kalkoen of kip daarom [...]
Het is allereerst heel belangrijk dat de kalkoen of kip niet te koud is als je hem in de voorverwarmde oven zet. Haal de kalkoen of kip daarom [...]
Dat is geen enkel probleem. Stel dat je hem een dag van tevoren maakt, dan moet je hem na bereiding in de koelkast zetten en met huishoudfolie afdekken. [...]
Bereiding op de BBQ of Green Egg kan juist heel erg goed, zolang de BBQ maar een deksel heeft en je deze dus als een soort oven kunt [...]
We hebben een vulling samengesteld die het karakter van de kalkoen of kip volledig tot zijn recht laat komen en zover we tot nog toe hebben kunnen ervaren [...]
De afmeting van de kalkoen is max. 40cm (lengte) x 25cm (breedte) x15 cm (hoog) en past daarmee in een gemiddelde oven. De gevulde kip die we ook [...]
Als de kalkoen of kip op de ochtend van de bereidingsdag nog steeds te koud is dan kun je hem op kamertemperatuur verder laten ontdooien, eventueel op een [...]
Ja hoor, je kunt hem buiten de koelkast ontdooien. Als je snel wilt ontdooien dan kan dat gewoon op het aanrecht of als je het rustiger aan wilt [...]
Bereiding op de BBQ of Green Egg kan juist heel erg goed, zolang de BBQ maar een deksel heeft en je deze dus als een soort oven kunt [...]