Het is inmiddels volop zomer en de vakanties staan voor de deur. Wij zijn met onze ‘zomerslaap’ bezig, maar dat betekent niet dat we stil zitten! We hebben weer veel geleerd van het afgelopen jaar. Het aantal klanten is weer fors gestegen en we komen steeds meer ‘in the picture’ te staan. Met Kerst zijn we gewaardeerd met een 8.7 en met Pasen zelfs met een 9.3, dus daar zijn we ontzettend blij mee en trots op. Op dit moment zetten we weer alles in het werk om ons assortiment en service nog verder te verbeteren!Nieuw in ons kerstassortiment

Hoewel de kalkoen vanzelfsprekend de hoofdrol bij ons zal blijven spelen, willen we onze klanten graag de mogelijkheid bieden om te variëren en kennis te laten maken met andere topproducten. Met onze leverancier Dukeshill gaan we ook ‘beef’ doen. En als we zeggen Dukeshill, dan weet je dat het niet zomaar ‘beef’ gaat worden, maar prachtig vlees met een verhaal. Ze zijn niet voor niets hofleverancier van het Britse koningshuis! Samen werken we aan een prachtige chateaubriand, waarbij we de optie gaan bieden om een pakketje bij te bestellen met verse ingrediënten, een farce, speciale ham en bladerdeeg, waardoor je heel makkelijk zelf Beef Wellington kunt maken. En om ons aanbod helemaal compleet te maken voor kerst, voegen we ook een Côte de Boeuf aan het assortiment toe! Vast inspiratie opdoen? Bekijk hier al onze recepten.

Komende kerst ook je bestelling afhalen

Dit jaar gaan we behalve aan huis bezorgen ook de mogelijkheid bieden om de bestelling af te halen op een centraal punt in Nederland, namelijk bij onze logistieke partner in Montfoort. We maken er een leuke happening van, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om nog producten, zoals wijn, te proeven en aanvullend te kopen. Vanzelfsprekend blijven we daarnaast ook door het hele land en België thuisbezorgen. Door het afhaalpunt kunnen we eventueel ook eerder leveren in de aanloop naar kerst en ook langer door leveren.

Nieuwe plannen..

In samenwerking met onder meer de Telegraaf gaan we dit jaar een aantal pakketten aanbieden, waarmee je heel gemakkelijk de hoofdingrediënten voor een geslaagde culinaire kerst ervaring in huis kunt halen. Daarnaast gaan we ook weer pakketten samenstellen voor bedrijven die een uniek kerstgeschenk aan personeel of relaties willen geven. We gaan alle nieuwe producten in de komende tijd doorvoeren en zullen vanaf september weer live gaan, zodat de ‘early birds’ al weer kunnen bestellen!