Bij ons hoef je de kalkoen niet zelf te vullen, je bestelt gewoon online een gevulde en vanbinnen al ontbeende kalkoen die je alleen nog maar in de oven hoeft te bereiden. Een kalkoen bereiden is een mooi ritueel, waarbij wel enige aandacht en wat geduld vereist is, maar dat maakt het juist leuk. We hebben het je natuurlijk wel zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, om daarmee veel zorg weg te nemen en een zo optimaal en lekker mogelijk eindresultaat te kunnen krijgen. Het is vooral de oven die het werk moet doen!

We nemen je daarom mee in een aantal eenvoudige stappen. Als je geen braadslede of grote pan hebt om de kalkoen eerst aan te braden of het je zelf nog makkelijker wilt maken dan kun je de bijgeleverde marinade gebruiken. Je hoeft dan niet meer te braden en de kalkoen kan zo direct in de oven.

Overigens moet je deze instructies als een richtlijn gebruiken. De bereidingstijden kunnen iets variƫren afhankelijk van het exacte gewicht van de kalkoen, maar ook van het type oven. De bijgeleverde thermometer is het kompas waar je op moet varen!