Naast de traditionele Kerstkalkoen, zijn ook de  gevulde kippen die we voor Kerst en Pasen verkopen een steeds groter succes. Onze kippen lopen net als de kalkoenen vrij rond op een prachtig landgoed en worden op traditionele wijze bereid, waarbij het vlees nog wordt gerijpt, net zoals dat bij wild en onze kalkoenen gebeurd! De kippen ontbenen we al van binnen en vullen het dan met een heerlijke combinatie van verse ingrediënten, in twee verschillende varianten.  Hierbij onze tips voor wie deze Pasen een gevulde kip gaat kopen.

Tip 1. Koop je gevulde kip online

Je gevulde kip online kopen is heel erg simpel en voorkomt stress tijdens de laatste werkdagen voor Pasen. De kip wordt thuis afgeleverd op de Goede Vrijdag met onze speciale bezorgservice. Naast onze gevulde Copas Paaskip hebben we nog tal van andere producten om je paasbrunch of paasdiner compleet te maken en te laten bezorgen. Met bijgerechten, wijn, desserts et cetera. Bekijk ons volledige Paasassortiment hier.

Tip 2. Kies voor kwaliteit

Je kunt kip natuurlijk overal kopen en die van ons zijn niet goedkoop (hoewel het wel weer mee valt als je het per persoon bekijkt, want je kunt er met zeker 8 personen van genieten). Onze kippen onderscheiden zich door de wijze waarop ze in vrijheid opgroeien en de manier waarop de ze worden geslacht en bereid. Alles respectvol en ambachtelijk, zoals we van onze prijswinnende leverancier Copas al jaren gewend zijn. Copas staat in Engeland bekend als de Rolls Royce onder de kalkoenen en ze passen al hun kennis en kunde op dezelfde manier toe op de “very very special chicken” die ze aan ons leveren. Lees hier onze klantbeoordelingen of proef het zelf!

Tip 3. Bestel je gevulde kip op tijd

Omdat we niet eindeloze voorraden hebben raden we je aan je gevulde paaskip of andere producten op tijd te bestellen. De winkel is open tot en met  16 april of tot zolang we voorraad hebben. Dus wacht niet te lang met bestellen om teleurstelling en stress te voorkomen!

Tip 4. Denk aan de bijgerechten

Alhoewel de gevulde kip waarschijnlijk bij de meeste van onze klanten centraal zal staan bij het diner of brunch, bieden we ook tal van alternatieven en aanvullende suggesties. Ook hebben we een aantal recepten op onze website staan voor mooie bijpassende  bijgerechten. Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke gebakken witlof met kastanjechampignons waar je slechts vijf ingrediënten voor nodig hebt of een fris roerbakgerecht met witte en groene asperges. Op onze receptenpagina vind je ook het recept voor echte culinaire Hollandaisesaus. De desserts bestel je ook gewoon in onze online winkel. Makkelijker wordt het niet!

Tip 5. Maak het extra feestelijk

Zowel bij de paasbrunch als bij het paasdiner mag ie niet ontbreken: een goede fles bubbels. Speciaal voor deze Pasen hebben we een prachtige fles Denbies Greenfields in de aanbieding. Voor de helft van de prijs geniet je al van deze heerlijke soepele Engelse champagne. Koop hem nu voor voor de helft, slechts 17,50 per fles!

Met bovenstaande tips wordt het een onvergetelijk paasdiner dit jaar. Bestel jouw kip nu online in onze webshop en de voorpret naar het grote genieten kan beginnen!