We hebben er al een aantal keren over gesproken in onze nieuwsberichten, maar we zijn er nu echt helemaal uit hoor met Felix Wilbrink, de culinair journalist die al vanaf het begin een groot fan is van wat we doen. Samen hebben we weer een aantal “Felix Selections” gemaakt om kerst dit jaar nog feestelijker, makkelijker en lekkerder te maken. Met een keur aan producten die je ook los in onze webshop kunt kopen, maar ook een aantal speciale producten die Felix extra heeft toegevoegd.

BOERS&BOERS & FELIX WILBRINK

We kennen Felix al wat jaartjes nu. Hij is in onze eerste jaar mee geweest naar de farm van de familie Copas en was toen zo onder de indruk van de manier waarop alles door de familie en door ons wordt gedaan, dat hij een groot fan en ambassadeur is geworden. Niet alleen vanwege de unieke smaak van onze kerstkalkoen, maar ook door de zorg voor de vrij op het prachtige Engelse landgoed rondlopende kalkoenen.

Felix is vorig jaar ook mee geweest naar onze andere Engelse partner, hofleverancier Dukeshill. Daar heeft hij met ons niet alleen de hammen ontdekt die ‘second to none’ zijn, zoals de Engelsen zouden zeggen, maar ook de vele andere prachtige exclusieve producten die dit ‘culi bedrijf’ in huis heeft. Met hen en Felix hebben we ook het idee van de Beef Wellington ontwikkeld. Vorig jaar is het plan ontstaan om een aantal speciale selecties samen te stellen waarbij Felix zich een ultiem, bijna Charles Dickens achtig kerstfeest kon voorstellen, maar dan in een modern Boers&Boers jasje. Dat was een groot succes vorig jaar en vandaar dat we dit nu weer herhalen en zelfs verder uitbreiden!

NIEUW IN DE FELIX SELECTIONS

We hebben samen met Felix de “Selections” iets gewijzigd. In plaats van kalkoen kun je nu bij twee varianten ook Beef Wellington kiezen (zolang de voorraad strekt) en we hebben een iets goedkoper, wat kleiner pakket toegevoegd. Bij elk van de drie selecties bieden we een prachtige fles Engelse ‘Champagne’ aan. Officieel mag deze prachtige fles bubbels van Engelse bodem geen Champagne genoemd worden. Want dat gaan de Fransen de Engelsen natuurlijk nooit toestaan! Maar deze ‘Quality Sparkling Wine’ van het wijnhuis Denbies doet in niets onder voor de betere Champagnes. De wijn heeft de ‘International Wine Challenge Gold Award 2016’ gewonnen en is met zijn frisse karakter en een heel licht zoetje een meer dan uitstekende keuze om de kerstavond bruisend te openen! Champagnes kunnen soms toch wat droog en stroef zijn, maar deze ‘champagne’ blinkt uit in soepelheid. Een gevaarlijk drankje dus!

Lees meer

HET ASSORTIMENT

Het assortiment van Selections bestaat dit jaar uit “The One”, “The Signature”, beiden voor een gezelschap van ruim 6-8 personen (of lekker voor beide kerstdagen) en “The Max” voor meer dan 15 personen (of meer eetmomenten). Bij de twee ‘kleinere’ versies kun je dus kiezen tussen een ‘Demi Stuffed Turkey’ of een Beef Wellington. Bij het grote pakket zit onze ‘Whole Stuffed Turkey’. Verder zit in elk pakket een mooie ham, zalm en is het afhankelijk van het pakket aangevuld met tal van andere lekkernijen, niet alleen voor een van de kerstavonden, maar ook om tussendoor of nog op een andere avond te genieten van al het heerlijks dat bij Kerst hoort.
Bestel je Kerstdiner

ONTVANG NU EEN FELS BUBBELS T.W.V €35

De prijs van de pakketten is inclusief de fles Denbies Greenfields champagne en bezorgkosten. Hiervoor heb je een couponcode nodig die in de Telegraaf van 24 november bekend gemaakt zal worden.

Maar nu komt het…..! We kunnen de “Felix Selections” met het voordeel nu al aanbieden aan onze bestaande klanten. De couponcode hiervoor is: FelixSelections2018. Deze kun je invullen in het afrekengedeelte van de webshop. Mocht je al besteld hebben en je bestelling willen aanpassen naar een van de pakketten, neem dan even contact met ons op via klant@boersenboers.nl.

Poeh he, de kerstkriebels beginnen nu wel echt te komen nu we dit zo allemaal aan het schrijven zijn! Het zou leuk zijn om jullie ook dit weer met kerst te mogen bedienen, mocht je al niet besteld hebben!

Jan & René Boers

Bestel je Kerstdiner