1. De gevulde kip voor Pasen

Onze specialiteit voor Pasen is natuurlijk de gevulde kip. Dit jaar met de keuze uit twee vullingen: de traditionele vulling zoals we die ook met Kerst doen of de speciale lentevulling. Onze gevulde paaskippen zijn ca. 3kg zwaar, wat betekent dat je er met ruim zes tot acht personen van kunt genieten. De traditionele Copas Paaskip wordt net als onze beroemde kerstkalkoenen geleverd met een eenvoudige handleiding, een speciale marinade en een vleesthermometer zodat iedereen (maar écht iedereen) hem gemakkelijk kan bereiden.

2. De echte traditionele Wiltshire beenham

Een ander geliefd gerecht met Pasen is onze Wiltshire beenham. Deze Free Range ham specialiteit is traditioneel en ambachtelijk bereid door onze eveneens Britse leverancier Dukeshill. Bij onze hammen kun je los een heerlijke honingmosterd glacé kopen of je kunt voor een al geglaceerde St George ham kiezen! Wist je dat Dukeshill, de leverancier van onze beenham, ook hofleverancier is van het Britse Koningshuis? Dat is brunchen of dineren als een Royal dus!

3. Traditionele Beef bij het paasdiner

Afgelopen Kerst lanceerden we de nieuwste Dukeshill specialties: een luxe Beef Wellington en een perfect malse Cote de Boeuf. Gezien het succes en de positieve reviews hebben we besloten deze mooie stukken vlees ook in ons Paasassortiment op te nemen.  Dus wil je een culinair, maar makkelijk te bereiden hoogstandje op tafel zetten met Pasen dan is dit wellicht een mooie suggestie. De Beef Wellington is geschikt voor vijf tot zes personen en de Cote de Boeuf is er in twee gewichtsvarianten. Daarnaast hebben we er natuurlijk ook een heerlijke rode wijn bij, die je ook in onze webshop kunt vinden.

4. Asperges met gerookte zalm bij de paasbrunch

Omdat Pasen dit jaar zo laat valt, zijn er tegen die tijd volop asperges, dus dat is een andere mooie suggestie. Heerlijk met onze prachtige Beech Smoked Scottish Salmon. Deze zalm is gerookt met beukenhout uit de bossen rond Loch Lomond.  Één hapje van deze zachtroze zalm en je wilt nooit meer andere zalm. Onze klanten waardeerden deze zalm afgelopen kerst niet voor niets met een 9.2! Hier vind je trouwens een recept voor de perfecte Hollandaisesaus bij dit gerecht.

5. Bubbels bij de paasbrunch

Om de Paasbrunch of diner een sprankelend tintje te geven hebben we een leuke actie die we met onze wijnleverancier hebben opgezet. Speciaal voor deze Pasen verkopen we onze Engelse Denbies “champagne” (officieel mag het zo niet genoemd worden, maar het is zeker zo lekker) voor de helft van de prijs.

Bekijk al onze heerlijke gerechten voor een onvergetelijke paasbrunch of diner in onze online winkel.