BENODIGDHEDEN
4 grote aardappels
1 bloemkool
1 winterpeen
2 uien
2 teentjes knoflook
800 gr tomatenblokjes
600 g stukjes van de overgebleven kalkoen
2 el rode currypaste
peper
zout
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappels snijdt ze in kleine stukken.
Snijd de bloemkool in roosjes.
Schrap de winterpeen en snijd in blokjes.
Snipper de ui en pers de knoflookteentjes uit.
Verhit een beetje olie in een hapjespan en bak de ui op laag vuur glazig.
Voeg de knoflook en de groenten toe en bak kort aan.
Voeg de tomatenblokjes en de currypasta toe en roer goed door.
Voeg eventueel wat water toe als het geheel te droog is.
Zet het vuur laag en laat pruttelen tot de groenten gaar zijn (ca 20 tot 30 minuten).
Voeg de kalkoen toe en laat nog 2 minuten zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met peper en zout.