BENODIGDHEDEN

1 pakje bladerdeeg
300 gr stukjes van de overgebleven kalkoen
2 theelepels kerriepoeder
200 gr kastanjechampignons
100 gr peultjes in stukjes
70 gr lente-ui gesneden
1 rode paprika in stukjes
400 gr monchou kaas
1 eetlepel melk
4 eieren
1 el gedroogde peterselie
5 gr platte peterselie, fijngehakt

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180 gram.
Bekleed een ingevette lage ronde bakvorm van 24cm met bladerdeeg en prik de bodem in met een vork.
Bak in een beetje olie de paprika, peultjes, lente-ui en champignons 2 minuten aan, voeg dan de kalkoen en de kerriepoeder toe en laat het nog 1 minuut doorgaren op laag vuur.
Meng het geheel met de monchou en breng het op smaak met peper en zout en verdeel het over de bodem van de vorm.
Meng de melk en de eieren met de peterselie en giet dit over de taart.
Bak de taart in ongeveer 30 minuten af in de oven.
Bestrooi voor serveren met de peterselie.