4 Personen
2 X 2 Confit Duck Legs, deze moeten 12 – 15 mins in de oven gegaard
1 x Jus met Port
Eventueel nog broccoli en/of spruitjes

Benodigheden Puree

200 gram kruimige aardappels
30 gram gehakte groene kruiden zoals peterselie,bieslook en kervel
1 eetlepel roomboter
50 gram melk
Zout en peper

Benodigheden Puree

300 gram witlof
Theelepeltje suiker
Klontje roomboter
Zout en peper

Bereidingswijze Puree

Aardappels schillen en opzetten met water tot ze gaar zijn
Aardappels afgieten en pureren met de gehakte groene kruiden, melk en boter en op smaak brengen met peper en zout

Bereidingswijze Gecaramelliseerde witlof

Witlof in kleine blaadjes snijden en deze uit elkaar halen
Bakken in olijfolie met peper, zout en suiker en op het laatst een klontje boter in de pan erbij