Benodigheden (8 personen)
8 gekookte bietjes, in kleine blokjes gesneden
8 kleine augurken, in kleine blokjes gesneden
2 uien, gesnipperd
2 el crème fraîche
1 el citroensap
1 el witte wijnazijn
2 pakjes gerookte paling van Boers & Boers
4 takjes kervel
peper en zout
Bereidingswijze
Meng de augurken en de uien door de blokjes rode biet.
Roer het citroensap, de witte wijnazijn en peper en zout naar smaak door de creme fraiche en meng alles goed.
Roer daarna door het bietenmengsel.
Verdeel het mengsel met behulp van een dresseerring over 8 bordjes.
Snijd de gerookte paling in kleinere reepjes en schik over de bietentorentjes.
Strooi er tenslotte nog wat blaadjes kervel over.
Je kunt dit gerecht makkelijk voorbereiden. Haal de bordjes een uur voor serveren uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.