Algemene verwijzing naar bereidingswijzers vind je hier
Voor alle producten hebben we bereidingswijzers gemaakt die je hier kunt vinden. Verder kun je bij de producten in de webshop bij ‘bekijk product’ daar waar relevant ook [...]
Voor alle producten hebben we bereidingswijzers gemaakt die je hier kunt vinden. Verder kun je bij de producten in de webshop bij ‘bekijk product’ daar waar relevant ook [...]
Het gevogelte en de farce bij de Beef Wellington zijn na volledig ontdooien nog zeker 5 dagen optimaal. Voor de vriesvers geleverde vleesproducten geldt hetzelfde. De andere (vers) [...]
Mocht je (ook) andere vlees of visproducten besteld hebben dan adviseren we deze na ontvangst rustig in de koelkast te laten ontdooien. Sommige producten hebben best wel even [...]
Als je een kalkoen of kip besteld hebt, dan is het beste om de speciale Copas doos uit deze omdoos te halen. U kunt dan de kalkoen of [...]
We leveren ook in het Vlaamse gedeeltde van Belgie voor dezelfde kosten als we in Nederland doen.
Het is allereerst heel belangrijk dat de kalkoen of kip niet te koud is als je hem in de voorverwarmde oven zet. Haal de kalkoen of kip daarom [...]
Dat is geen enkel probleem. Stel dat je hem een dag van tevoren maakt, dan moet je hem na bereiding in de koelkast zetten en met huishoudfolie afdekken. [...]
Bereiding op de BBQ of Green Egg kan juist heel erg goed, zolang de BBQ maar een deksel heeft en je deze dus als een soort oven kunt [...]
Je kunt de ham het beste rustig in de vacuümverpakking au bain-marie opwarmen. Je moet dan denken aan ca 45 minuten op 70 graden. De ham heeft een [...]
De vulling is lactose vrij, maar de marinade waarmee je de kalkoen of kip insmeert om hem snel dicht te schroeien in de oven is dat niet. We [...]
We hebben speciaal voor mensen met een gluten allergie een glutenvrije variant voor de gevulde hele kerstkalkoen. Deze kan apart in onze webshop besteld worden. Helaas hebben we [...]
Als je ham wilt glaceren met een van onze glacés, dan kun je het volgende doen. Allereerst warm je de ham au bain-marie op (45 minuten in water [...]
Je kunt de ham het beste rustig in de vacuümverpakking au bain-marie opwarmen. Je moet dan denken aan ca 45 minuten op 70 graden. Het lekkerste is om [...]
In de oven: haal het kartonnen omhulsel en deksel van de verpakking en plaats het in het aluminium bakje in een voorverwarmde (190°C ). In de magnetron: haal [...]