Benodigdheden:
4st groene courgette
500gr kastanje champignons in plakjes gesneden
2st sjalotten in halve ringen gesneden
100gr geschaafde Parmezaanse kaas
2st knoflook geperste
1 koffielepeltje gehakte thijm
1 koffielepeltje gehakte rozemarijn
8st eieren
8dl slagroom(ongezoet)
Geraspte kaas

Bereidingswijze:
1 grote bakvorm van 24cm doorsnee bekleden met bladerdeeg of 12 kleine vormpjes van +/- 10cm doorsnee dan een paar keer de bodem inprikken met een vork .
Courgette in halve schijfjes snijden van 5mm dikte dan aanbakken met de sjalotten,knoflook,kastanje champignons,thijm en rozemarijn en opsmaak brengen met peper en zout.
Dan de Parmezaanse kaas mengen met het groenten mengsel en dit verdelen over de bodem van de bekleden vormen met bladerdeeg.
De eieren en de slagroom met elkaar vermengen en dit over de taartjes gieten zodat het net onder staat en dan bedekken met een dun laagje geraspte kaas.
Afbakken op 200 graden 30/40 minuten.