BORRELPLANK MET KALKOENVULLING-RILETTE
BENODIGDHEDEN 100 gr kalkoenvulling 1 el mayonaise ½ tl gerookt paprikapoeder BEREIDINGSWIJZE Meng de mayonaise met het paprikapoeder en roer door de kalkoenvulling. Serveer met een selectie Engelse [...]
BENODIGDHEDEN 100 gr kalkoenvulling 1 el mayonaise ½ tl gerookt paprikapoeder BEREIDINGSWIJZE Meng de mayonaise met het paprikapoeder en roer door de kalkoenvulling. Serveer met een selectie Engelse [...]
BENODIGDHEDEN 200 g rijst 1 pastinaak 2 uien 2 stengels prei boter 1 el paprikapoeder 1 el gedroogde tijm 200 g broccoliroosjes 800 g tomatenblokjes 2 kippenbouillonblokjes 1 l water 400 g stukjes van de overgebleven kalkoen peper zout BEREIDINGSWIJZE Kook de [...]
BENODIGDHEDEN 100 gr fijngesneden rode kool 100 gr wortel in julienne gesneden reepjes 125 ml Griekse yoghurt 1 el mayonaise 1 ½ tl appelciderazijn 1 ½ tl honing [...]
BENODIGDHEDEN 3 tortilla wraps 150 gram hummus met harissa 200 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 50 gr veldsla 50 gr wortel julienne 50 gr geraspte rode kool [...]
BENODIGDHEDEN 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoena 4 el honing 200 gr kastanjechampignons, in plakjes gesneden 4 el goede olijfolie 2 tl mosterd 75 gr groene sla [...]
Benodigdheden 200 gram penne 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 1 courgette 1 winterpeen 1 komkommer 2 rode ui 200 gr cherrytomaatjes 100 gr mayonaise 100 gr [...]
Benodigheden 1 kg schorseneren 3dl kookroom groente bouillon kruiden (1 blokje, ca. 10g) peper en zout nootmuskaat Bereidingswijze Schorseneren goed wassen en dan schillen en in stukken snijden. Daarna [...]
Benodigheden 500 gram voorgekookte bieten 2 Jona Gold of Elstar appels kaneel naar smaak Bereidingswijze Bieten en daarna ook de appel in blokjes snijden en met elkaar mengen [...]
Benodigheden 500gr geschilde zoeteaardappel 3 bosuitjes 40 gram bloem 2 eieren 2 teentjes knoflook 1 theelepel gehakte rozemarijn peper en zout Bereidingswijze De zoete aardappel dun raspen met [...]
Benodigheden 1 liter groenten bouillon 220 gram polenta 75 gram parmezaanse kaas 1 rode ui 3 bosuitjes Bereidingswijze Groente bouillon aan de kook brengen met de gehakte knoflook [...]
Benodigheden 500 gram sjalotten 15 gram riet suiker 600 gram rode wijn 3 blaadjes laurier peper en zout Bereiding Sjalotten in halve ringen snijden en deze in een [...]
Ingrediënten (6 personen) 400 gr schonen pompoen 1 eetlepel crème fraiche peper zout BEREIDINGSWIJZE Schil de pompoen en zorg dat alle pitten zijn verwijderd. Snijd de pompoen in [...]
Ingrediënten (6 personen) 9 stuks witlof 2 eetlepels suiker 25 gr roomboter 2 eetlepels olijfolie peper zout Bereidingswijze Maak de witlof blaadjes los door de onderkant los [...]
Bereidingstijd 90 min Ingrediënten (4-5 personen) 400 gr dungesneden rode kool 3dl rode wijn 50 gr crème de cassis 50 gr cassis puree/couli 2 jenever bessen 1 laurier [...]