BEREIDING HERTENROLLADE
Boers&Boers is er in geslaagd om het allerbeste wild te vinden via Nigel Sampson, De britse expert en prijswinnend met hertenvlees van zijn organic farm in Yorkshire. Hij [...]
Boers&Boers is er in geslaagd om het allerbeste wild te vinden via Nigel Sampson, De britse expert en prijswinnend met hertenvlees van zijn organic farm in Yorkshire. Hij [...]
De specialiteit van dukeshill. Een overheerlijke free range gekookte ham die vol is van smaak, mals, mild en licht zoet, door een speciale traditionele en ambachtelijke behandeling met [...]
BENODIGDHEDEN 1 pakje bladerdeeg 300 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 2 theelepels kerriepoeder 200 gr kastanjechampignons 100 gr peultjes in stukjes 70 gr lente-ui gesneden 1 rode [...]
BENODIGDHEDEN 4 grote aardappels 1 bloemkool 1 winterpeen 2 uien 2 teentjes knoflook 800 gr tomatenblokjes 600 g stukjes van de overgebleven kalkoen 2 el rode currypaste peper [...]
BENODIGDHEDEN 100 gr kalkoenvulling 1 el mayonaise ½ tl gerookt paprikapoeder BEREIDINGSWIJZE Meng de mayonaise met het paprikapoeder en roer door de kalkoenvulling. Serveer met een selectie Engelse [...]
BENODIGDHEDEN 200 g rijst 1 pastinaak 2 uien 2 stengels prei boter 1 el paprikapoeder 1 el gedroogde tijm 200 g broccoliroosjes 800 g tomatenblokjes 2 kippenbouillonblokjes 1 l water 400 g stukjes van de overgebleven kalkoen peper zout BEREIDINGSWIJZE Kook de [...]
BENODIGDHEDEN 100 gr fijngesneden rode kool 100 gr wortel in julienne gesneden reepjes 125 ml Griekse yoghurt 1 el mayonaise 1 ½ tl appelciderazijn 1 ½ tl honing [...]
BENODIGDHEDEN 3 tortilla wraps 150 gram hummus met harissa 200 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 50 gr veldsla 50 gr wortel julienne 50 gr geraspte rode kool [...]
BENODIGDHEDEN 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoena 4 el honing 200 gr kastanjechampignons, in plakjes gesneden 4 el goede olijfolie 2 tl mosterd 75 gr groene sla [...]
Benodigdheden 200 gram penne 400 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 1 courgette 1 winterpeen 1 komkommer 2 rode ui 200 gr cherrytomaatjes 100 gr mayonaise 100 gr [...]
Benodigheden 1 kg schorseneren 3dl kookroom groente bouillon kruiden (1 blokje, ca. 10g) peper en zout nootmuskaat Bereidingswijze Schorseneren goed wassen en dan schillen en in stukken snijden. Daarna [...]
Benodigheden 500 gram voorgekookte bieten 2 Jona Gold of Elstar appels kaneel naar smaak Bereidingswijze Bieten en daarna ook de appel in blokjes snijden en met elkaar mengen [...]
Benodigheden 500gr geschilde zoeteaardappel 3 bosuitjes 40 gram bloem 2 eieren 2 teentjes knoflook 1 theelepel gehakte rozemarijn peper en zout Bereidingswijze De zoete aardappel dun raspen met [...]
Benodigheden 1 liter groenten bouillon 220 gram polenta 75 gram parmezaanse kaas 1 rode ui 3 bosuitjes Bereidingswijze Groente bouillon aan de kook brengen met de gehakte knoflook [...]