BEREIDING HERTENROLLADE

Boers&Boers is er in geslaagd om het allerbeste wild te vinden via Nigel Sampson, De britse expert en prijswinnend met hertenvlees van zijn organic farm in Yorkshire. Hij [...]

BEREIDING ST GEORGE HAM

De specialiteit van dukeshill. Een overheerlijke free range gekookte ham die vol is van smaak, mals, mild en licht zoet, door een speciale traditionele en ambachtelijke behandeling met [...]

TURKEY PIE

BENODIGDHEDEN 1 pakje bladerdeeg 300 gr stukjes van de overgebleven kalkoen 2 theelepels kerriepoeder 200 gr kastanjechampignons 100 gr peultjes in stukjes 70 gr lente-ui gesneden 1 rode [...]

KALKOENCURRY, 4 PERSONEN

BENODIGDHEDEN 4 grote aardappels 1 bloemkool 1 winterpeen 2 uien 2 teentjes knoflook 800 gr tomatenblokjes 600 g stukjes van de overgebleven kalkoen 2 el rode currypaste peper [...]

BORRELPLANK MET KALKOENVULLING-RILETTE

BENODIGDHEDEN 100 gr kalkoenvulling 1 el mayonaise ½ tl gerookt paprikapoeder BEREIDINGSWIJZE Meng de mayonaise met het paprikapoeder en roer door de kalkoenvulling. Serveer met een selectie Engelse [...]

MAALTIJDSOEP MET KALKOEN, VOOR 4 PERSONEN

BENODIGDHEDEN 200 g rijst 1 pastinaak 2 uien 2 stengels prei boter 1 el paprikapoeder 1 el gedroogde tijm 200 g broccoliroosjes 800 g tomatenblokjes 2 kippenbouillonblokjes 1 l water 400 g stukjes van de overgebleven kalkoen peper zout BEREIDINGSWIJZE Kook de [...]

Romige schorseneren

Benodigheden 1 kg schorseneren 3dl kookroom groente bouillon kruiden (1 blokje, ca. 10g) peper en zout nootmuskaat Bereidingswijze Schorseneren goed wassen en dan schillen en in stukken snijden. Daarna [...]

Rode bieten met appel

Benodigheden 500 gram voorgekookte bieten 2 Jona Gold of Elstar appels kaneel naar smaak Bereidingswijze Bieten en daarna ook de appel in blokjes snijden en met elkaar mengen [...]

Zoete aardappel rosti

Benodigheden 500gr geschilde zoeteaardappel 3 bosuitjes 40 gram bloem 2 eieren 2 teentjes knoflook 1 theelepel gehakte rozemarijn peper en zout Bereidingswijze De zoete aardappel dun raspen met [...]

Polenta met parmezaanse kaas

Benodigheden 1 liter groenten bouillon 220 gram polenta 75 gram parmezaanse kaas 1 rode ui 3 bosuitjes Bereidingswijze Groente bouillon aan de kook brengen met de gehakte knoflook [...]

Titel

Ga naar de bovenkant