VERY VERY SPECIAL EASTER CHICKEN

Een rijk gevulde kip van Copas van ca. 3 kg, goed voor ruim 6-8 personen. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kip van binnen al helemaal ontbeend en gevuld. De vulling bestaat uit Copas kipgehakt en een combinatie van hartige en fris zoete ingrediënten zoals zongedroogde tomaat, mango, lente-ui, goji bessen en shiitake paddenstoelen. Voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We leveren een makkelijke handleiding, een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen. Daarnaast gaan de we voor de liefhebbers op herhaling met onze kalkoenrollade. Weliswaar met de vullingen die we voor kerst hebben samengesteld, maar ook uiterst geschikt voor Pasen voor als je een ‘clean cut’ stuk gevogelte wilt zonder botjes. En een ideale gelegenheid om onze rollade alvast eens uit te proberen voor Kerst dit jaar.

Paaskip
ca. 3 kg

gevuld en ontbeend

€74,95

€9,50 pp.

COPAS ROLLADE VAN KALKOEN CA. 1.5 KG

MET HEERLIJKE ZOETE EN HARTIGE VULLING

€72,50

€10,50 pp.

COPAS ROLLADE VAN KALKOEN CA. 1.5 KG

heerlijk zoete en hartige vulling met FIGS & EXTRA SPICES

€75,00

€10,75 pp.
WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

Beef wellington

550G CHATEAUBRIAND + 400G VULLING EN GEROOKTE HAM

€74,50

€14,90 pp.

BOURGONDISCHE BEENHAM
CA. 1.4 KG

Van Limburgs Kloostervarken

€34,50

 

BBQ Pulled Pork
650 gr

Ham

€17,50

€4,35 pp.

LOVELY SPECIALTIES

Hoewel het Pasen is, zijn er een paar ‘classics’ die we normaal met kerst verkopen, maar ook goed bij Pasen passen. Dus mocht je opnieuw willen genieten van deze mooie producten of ze een keer willen uitproberen dan is dit de kans! De Beef Wellington is nog beter geworden voor zover dat kon, met voor Pasen als basis een prachtige Chateaubriand van Friesländer rund, een perfect bijpassende ham en natuurlijk onze eigen speciale vulling. Voor de beenham hebben we het nog dichter bij huis gezocht, met een ham van Limburgs kloostervarken! En met Pasen kan onze traditionele pulled pork natuurlijk niet ontbreken.

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

ZALIGE PAASBRUNCHBOX

Geniet deze Pasen van een zalige paasbrunch met de lekkerste producten van Nederlandse bodem, bij elkaar gezocht door Francesca van Berk, van “Francesca Kookt”. Alles voor een geweldig hotelontbijt in je eigen huis en je kunt direct aan tafel!

Denk bijvoorbeeld aan feestbrood gevuld met amandelspijs, banketbakkersroom en amarenekersen met een dikke laag gezouten boerenboter. Harde brunchbroodjes met boerenkaas en smaakvolle trostomaatjes en briochebolletjes met zelfgemaakte vlierbloesemjam van Oma Appel. Maar ook lamsham, truffeleiersalade, makreelsalade, gerookte citroenolie en vers fruit ontbreken niet in de box. Schenk er een kopje Nederlandse groene thee bij en proost met een glaasje appel-frambozensap.

Er is een zalige Paasbrunchbox voor 2 – 3 personen en een uitgebreidere box voor 4 – 5 personen.

Zin in nog meer zaligheid? Samen met Francesca hebben we een Zalige Visbox samengesteld waarin je de ingrediënten vindt voor zalm ‘en croute’ met raapstelen en biologische asperges uit Cromvoirt. De asperges kun je ook los bestellen per kilo. Geschild of ongeschild en ze worden netjes gevaccumeerd zodat ze zeker een week vers blijven. Voor de box voor 4 personen hebben we ook de speciale aardappeltjes voor asperges nog toegevoegd en alle gewichten aangepast aan het grotere gezelschap.

Om onze samenwerking met Francesca nog leuker te maken mogen we ook haar laatste kookboek verkopen (€ 35) en als je voor meer dan € 100 bestelt zelfs voor de helft van de prijs! Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.

Zalige Paasbrunchbox

Luxe hotelbrunch thuis

€49,95 - €75,00

Zalige visbox

Pure verwennerij

€45,00 - €69,00

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

Feestbrood van Broodheeren

Het lekkerste feestbrood van Nederland!

€11.50

Biologische Asperges Van Verhoeven

Ca. 1kg ongeschild
Ca. 750 gram geschild

€18,75

Asperge Lover Aardappelen

1KG

€3,50

Gravad Lachs

200g

€17,50

Vlierbloesem-siroop van Oma Appel

200ml

€5,-

OUT OF THE BOX

We hebben een aantal artikelen uit de brunchbox die ook los (bij) te bestellen zijn, zoals bijvoorbeeld het feestbrood, natuurlijk de asperges, maar ook speciale krielaardappeltjes die niet in de boxen zitten.

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

VIS VERWENNERIJ

Heerlijke visspecialiteiten, samen met topleverancier Schmidt Zeevis samengesteld. Zoals gerookte zalm, ook als grote moot van ruim 1 kg, ideaal voor grote gezelschappen, of relatiegeschenk! Maar ook paling en forel, eventueel te combineren tot een Trio van Vis met de gesneden gerookte zalm. En heerlijke Hollandse garnalen en speciaal door onze chef Bert bereide romige kreeftensoep.

Gerookte schotse zalm

200G

€15,00

Gerookte paling

100g

€10,00

Gerookte forel

100g

€7,50

Hollandse garnalen

500g

€30,00

Kreeftensoep

1 liter

€18,50

VIS VERWENNERIJ

Heerlijke visspecialiteiten, samen met topleverancier Schmidt Zeevis samengesteld. Zoals gerookte zalm, ook als grote moot van ruim 1 kg, ideaal voor grote gezelschappen, of relatiegeschenk! Maar ook paling en forel, eventueel te combineren tot een Trio van Vis met de gesneden gerookte zalm. En heerlijke Hollandse garnalen en speciaal door onze chef Bert bereide romige kreeftensoep.

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

SAUZEN EN GLACE

Ter verrijking van onze producten hebben we een aantal sauzen in ons assortiment. Stuk voor stuk mooi uitgebalanceerd met prachtige ingrediënten en kruiding, zodanig samengesteld dat ze de smaak van de gerechten versterken in plaats van overheersen. Een mooi voorbeeld is de door onze eigen chef Bert ontwikkelde jus, maar ook bijvoorbeeld de lekkerste piccalilli die we kennen en de brandy butter, heerlijk bij sticky toffee pudding

Jus
de Veau

met dragon
voor gevogelte

€5,49

Jus de veau

met port

€5,99

Coronation sauce

apricots

€5,99

Brandy
Butter

€5,99

proper picalilli

€7,50 - €17,50

SAUZEN EN GLACE

Ter verrijking van onze producten hebben we een aantal sauzen in ons assortiment. Stuk voor stuk mooi uitgebalanceerd met prachtige ingrediënten en kruiding, zodanig samengesteld dat ze de smaak van de gerechten versterken in plaats van overheersen. Een mooi voorbeeld is de door onze eigen chef Bert ontwikkelde jus, maar ook bijvoorbeeld de lekkerste piccalilli die we kennen en de brandy butter, heerlijk bij sticky toffee pudding

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

THE PERFECT KNIFE AND CUTTING BOARD

Samen met familiebedrijf en dé messenspecialist Robert Herder hebben we het ideale mes ontworpen voor het aansnijden van gevulde kalkoen, kip, Beef Wellington, Saumon en Croute of andere mooie vlees- en vis gerechten, maar ook brood bijvoobeeld. Het mes snijdt namelijk gemakkelijk door een hardere korst en een zachtere vulling. Volledig met de hand gemaakt en van de allerbeste kwaliteit, voor levenslang culinair plezier! Dat geldt ook voor de snijplank die Robert Herder speciaal voor ons gemaakt heeft, van kersenhout, net als het heft van het mes.

SPECIALE AANBIEDING Het mes kost normaal € 95. We bieden het mes aan voor de helft van de prijs (€ 47,50) bij aankoop van minimaal € 100 (excl. bezorgkosten) aan andere producten. De snijplank is € 170. Je kunt deze ook voor de helft van de prijs bemachtigen bij aankoop van minimaal € 150 (excl. bezorgkosten). Je moet het boek en/of de plank dan in je winkelwagentje doen en bij afrekenen gaat de korting automatisch eraf als je voor het bovenvermelde bedrag aan andere producten besteld hebt.

HET IDEALE MES EN SNIJPLANK

€95 - €170

365 DAGEN KOKEN MET FRANCESCA

€35,-

BOEK 365 DAGEN KOKEN MET FRANCESCA

Inspiratie voor elke dag van het jaar. Met 365 gevarieerde recepten, liefde voor het seizoen, kook- en variatietips en handige registers.

Ieder hoofdstuk begint met een groente- en fruitkalender en per seizoen vind je 73 afwisselende recepten voor het avondeten. En als toegift is er nog een vijfde hoofdstuk met 73 comfortfoodgerechten die je het hele jaar door graag eet.

Het kookboek zit, naast de 365 recepten, boordevol handige tips & tricks. Recepten die geschikt zijn voor het weekend, de barbecue of het kerstdiner, herken je aan een speciaal icoontje. Achter in het boek vind je twee indexen. Eentje waarmee je kunt zoeken op receptcategorie, en eentje op ingrediënt. Ook vind je veel kook- en variatietips.

SPECIALE AANBIEDING Als leuke bijkomstigheid van onze samenwerking mogen we dit boek nu voor de helft (€ 17,50) aanbieden bij aankoop van minimaal € 100 aan andere producten (exclusief bezorgkosten).

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

ZOETE LEKKERNIJEN

Sticky Toffee Pudding 435 gr

England's favourite dessert

€17,50

 

Gezouten karamel boerenboter

€7,95

 

Luxe Bonboneitjes

€17,50 - €29,95

 

Luxe bonbons

€17,50 - €29,95

 
WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

WITTE WIJN HEERLIJK BIJ GEVOGELTE EN VIS

Viognier, ook wel het zwoele zusje van chardonnay genoemd, vormt het perfecte huwelijk met gevogelte. Kenmerkend voor deze druif is haar bloemige zachtheid. Waar andere druiven allerlei technieken nodig hebben om zachter te worden, gaat dat bij viognier vanzelf. Mits de wijnboer haar kan temmen. Het is namelijk een behoorlijke lastpak. Niet voor niets noemde Harold Hamersma viognier ooit ‘de diva onder de druiven, die je met fluwelen handschoenen moet aanpakken’. Als je dat doet, heb je goud in handen.

En omdat het voorjaar eraan komt hebben we paar heerlijke frisse wijnen toegevoegd. Allereerst een mooie Prosecco van het huis Sacchetto. Heerlijk bij de borrel, maar ook lekker bij vis of ham bijvoorbeeld. En in een prachtige fles, uitstekend om het diner bruisend te beginnen! Fruitig, floraal met levendige zuren en niet te droog. En eventueel te combineren tot een heerlijk fleurig aperitief met de vlierbessensiroop van Oma Appel!

Een mooi rosé mag natuurlijk niet ontbreken en met de mooie , subtiele Provence-rosé van Château du Seuil, met in de geur bloemen, aardbeien, frambozen, peer en perzik, roze grapefruit, mooi zacht van smaak, mild en sappig, fijne zuren, droog maar niet te zuur of te streng. Krachtige, droge rosé. Lekker op een terras, bij tapas, olijven, gevogelte of dorade.

Daarnaast hebben we een hele fijne Riesling voor bij de asperges. Van Villa Niederberger, Fris, zoetzure aanzet, mild op het midden en droog in de finale met geel fruit en opwekkende frisheid in de afdronk.

Tot slot een klassieke Pinot Grigio, ideaal voor onder meer vis, maar ook heerlijk bij de asperges. Hij komt van de terrasvormige wijngaarden van de Cembra-vallei, die gemiddeld op 300 tot 400 meter hoogte liggen, wat bijdraagt aan de exclusieve frisheid van de wijn.

Prosecco Asolo docg Brut 'Prapian Presa No. 3'

€15,00

Dumanet Viognier

€10,00

Château du Seuil
Rosé

€15,00

Pinot Grigio, Cembra

€12,00

Riesling qba 'Villa Niederberger'

€12,00

WE ZIJN OPEN TOT 13 APRIL

RODE WIJNEN IDEAAL VOOR GEVOGELTE

Kerst of Pasen zijn de ultieme gelegenheden om heerlijk samen te genieten. We hebben dan met alle goede bedoelingen al snel de neiging om een wijn te kiezen die imponeert in plaats van één die perfect bij het eten past. Bij gevogelte moet je toch een beetje oppassen. Tannines zijn de vijand. Die doet het goed bij een sappig stuk rood vlees, maar niet bij delicate kalkoen bijvoorbeeld.

Zoek dus een dito wijn uit. Geen krachtpatser, maar een elegante, gracieuze wijn. Laat dat nu net het synoniem voor pinot noir zijn. Deze druif laat zich niet gek maken. Doet niet aan concessies. Met zijn dunne schil is hij zeer gevoelig voor ziektes en moet hij niets hebben van hitte. Het is, kortom, een druif die de wijnboer met zachte hand moet verzorgen.

Zeg je pinot noir, dan zeg je Bourgogne. Natuurlijk. Klassieke stijl, waar aardse tonen voorop staan met zo’n typerend stalluchtje waar wijnliefhebbers gek genoeg dol op zijn. Dat alles gaat gepaard met rijp rood fruit, denk aan: net geplukte kersen, aardbeien en frambozen. We hoeven niet uit te leggen hoe goed dat gaat bij de vulling, toch?

We hebben een klassieke Franse Pinot Noir uit de Bourgogne van Pascal Clement. Daarnaast hebben we een prachtige Spätburgunder, onze eigen favoriet, van Weingut Köbelin. De Spätburgunder is het Duitse equivalent van pinot noir en de laatste jaren steeds populairder geworden onder liefhebbers. En logisch, want ook deze Spätburgunder kenmerkt zich door fruitig en sappig van smaak, goede, soepele tannines en subtiele tonen van vanille en ceder in de afdronk. Lekker bij gevogelte, maar ook prima bij wildgerechten. De beide pinot noirs zijn niet de goedkoopste, we hebben bij de speciale wijnen zelfs nog een hele mooie, wat zwaardere en dito geprijsde Nuits St George Bourgogne Domaine des Perdrix, maar daarnaast hebben we ook wat goedkopere alternatieven.

Een mooi voorbeeld is de Sembro, een heerlijke soepele en makkelijke rode wijn, voor ons een rode favoriet om werkelijk overal bij te drinken, zelfs heerlijk gewoon zo, op een mooie namiddag.

Sembro Ribera del Duero Tempranillo

€13,50

Spätburgunder Holzfass qba 'Köbelin'

€18,50

Savigny-les-Beaune Rouge aoc 'Pascal Clément'

€37,50

Primitivo del Salento 'Quota 29'. Cantine Menhir

€12,50

Côtes du Rhône Rouge aoc 'Brunel de la Gardine'

€13,50

Valpolicella Ripasso doc 'Soprasasso'

€15,95

Hochar Père et Fils

€27,50

RODE WIJNEN VOL EN UITSTEKEND BIJ ROOD VLEES EN KAZEN

Omdat we tegenwoordig ook een aantal mooie opties hebben buiten ons gevogelte, hebben we besloten ook een aantal wijnen op te nemen die wat voller zijn van smaak en uitstekend combineren met wildgerechten en andere vleesgerechten zoals bijvoorbeeld Beef Wellington. En een kans om zelf van een aantal van onze eigen favorieten te genieten! Allereerst een makkelijke maar wel volle Primitivo van Cantine Menhir en een soepele Cotes du Rhone Chateau la Gardine.

Verder hebben we gekozen voor een mooie betaalbare Valpolicella en tot slot konden we het niet laten om het iets lager geprijsde zusje van onze Chateau Musar (zie de specials) toe te voegen, uit de Bekaa Vallei in Libanon en een smaakvolle rode wijn, die barst van de kruiden, pruimen en vijgen in de geur; hij is heerlijk zacht in de smaak, romig en licht peperig. Heerlijk bij onze hertvarianten, de beef wellington, maar ook bij kaas bijvoorbeeld.

ONZE SPECIALE WIJNEN

We konden de verleiding niet weerstaan om een klein beetje decadent te doen. Het is tenslotte maar één keer per jaar kerst. Voor wie wil uitpakken, hebben we een aantal hele bijzondere wijnen uitgekozen.

We hebben de heerlijke en relatief goed betaalbare Champagne de St Marceaux om het kerstdiner bruisend te beginnen, maar natuurlijk ook heerlijk om het nieuwe jaar straks feestelijk in te luiden. Dit is ook de champagne die we bij de Felix Selections leveren.

Verder hebben we een van onze eigen absolute favorieten toegevoegd, de Amarone versie van de Valpolicella van het huis Soprasasso. Echt prachtig, heerlijk vol, lekker bij vlees, maar ook kaas. Misschien wat zwaar voor bij de kalkoen, maar wel verleidelijk om het stiekem toch gewoon te doen.

Daarnaast hebben we een hele bijzondere rode wijn in ons assortiment. Château Musar 2012 uit Libanon. Je zou het niet zeggen, maar Libanon is een van de oudste wijnlanden ter wereld. Hier vond al wijnbouw plaats nog voordat ze er ook maar aan dachten in Frankrijk. Château Musar staat aan de top en wordt in dezelfde adem genoemd met de grote namen uit Bordeaux, Bourgogne en de Rhône. Vergelijken kun je ze niet, het is een unieke stijl die verrassend genoeg perfect past bij kalkoen. Het geheim zit ‘m in de jarenlange rijping.

Tot slot hebben we dit jaar een absolute topper uit de Bourgogne, namelijk een Nuits St. Georges aoc ‘Domaine des Perdrix’ uit 2018 uit het noordelijke gedeelte van de Côte d’Or, de Côte de Nuits. Hier bevinden zich de wijndorpen waar de Pinot Noir het best tot rijping komt, waar de rode Bourgognes de meeste finesse hebben, in combinatie met kracht en complexiteit.

St Marceaux Brut Champagne

€39,00

Soprasasso Amarone della Valpolicella
2016

€29,95

Château Musar Red 2012

€45,00

Nuits St. Georges aoc 'Domaine des Perdrix'
2018

€65,00

Wild Mill 330ml

€3,99

Wild Mill 750ml

€12,99

VERY VERY SPECIAL BEER

Dit jaar hebben we in samenwerking met TV chef Jeremy Vermolen een hele speciale toevoeging bedacht in aanvulling op onze wijnen, namelijk een prachtig bier met een nog mooier verhaal.

Het bijzondere van dit bier is dat het een donker bier is dat 7 maanden op oude vaten van het beroemde sherry huis Pedro Ximinez heeft gelegen. Vandaar de aanduiding PX. Hierdoor krijgt het bier een hele bijzondere zoet bittere smaak van rozijnen, vanille en vleugje citrus. Deze heerlijke zachte bittere smaakt past daarmee perfect bij onze gevogelte, maar bijvoorbeeld ook bij onze kazen. En is sowieso een must voor de BBQ aficionados onder ons!

Onderstaande producten zijn na Pasen, in de aanloop naar Kerst weer bestelbaar

VERY, VERY SPECIAL TURKEY: KALKOEN VOOR 12-14 PERSONEN

Een rijk gevulde Copas kalkoen van ca. 5.0 kg, goed voor ruim 12 personen. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kalkoen al helemaal vanbinnen ontbeend en op exquise wijze gevuld. Voor de vulling wordt vlees gebruikt van de speciale kalkoenen en kippen die vrij rondlopen op het Copas landgoed. Dit wordt als verfijnd gehakt gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige vulling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika. Voor een prachtig en nog lekkerder eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We leveren een makkelijke handleiding, een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.

Naast de bekende traditionele vulling, hebben we nu ook een iets aangepaste variant, iets meer uitgesproken met onder meer kaneel en kardamom en om het echt speciaal te maken ook heerlijke vijgen. Mocht je hierin interesse hebben, dan is het goed om te weten dat we van deze variant in dit eerste jaar een beperkte voorraad zullen hebben.

Tot slot hebben we natuurlijk ook weer een glutenvrije variant van de traditionele vulling en ook een hele kalkoen die niet van binnen ontbeend is en zonder vulling wordt geleverd.

Ons aanbod van kalkoenen is ruim afgestemd op de verwachte vraag. We zijn tot en met 19 december geopend, maar ons advies is niet tot het allerlaatste moment te wachten om teleurstelling te voorkomen. Eenmaal besteld betekent vanzelfsprekend dat we de levering kunnen garanderen.

copas turkey
ca. 5.0kg

Traditioneel gevuld en ontbeend

€122,50

€9,00 pp.

copas turkey
ca. 5.0kg

Traditioneel & FIGS & EXTRA SPICES gevuld en ontbeend

€124,50

€9,00 pp.

copas turkey
ca. 5.0kg

Traditioneel gevuld, ontbeend en glutenvrij

€124,50

€9,00 pp.

copas turkey
ca. 5.5 kg

heel (niet ontbeend) ongevuld

€110,00

€11,00 pp.

Copas ‘Demi Turkey’ ca. 2.5 kg

Ontbeend en gevuld met heerlijk zoete en hartige vulling

€82,50

€11,75 pp.

Copas ‘Demi Turkey’ ca. 2.5 kg

Ontbeend en gevuld met heerlijk zoete en hartige vulling met FIGS & EXTRA SPICES

€84,50

€12,00 pp.

DEMI TURKEY: HALVE KALKOEN VOOR RUIM 6 PERSONEN

Onze ‘halve kalkoen’ is uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen (ruim 6 personen). De kalkoen is vanbinnen ontbeend en mooi gevuld, met precies hetzelfde effect als de hele gevulde kalkoen. Je kunt hem mooi in plakjes snijden en bij het opdienen is het net een mooie Iberico ham met been. Ook de vulling is hetzelfde als bij de hele kalkoen. Voor de vulling wordt vlees gebruikt van de speciale kalkoenen en kippen die vrij rondlopen op het Copas landgoed. Dit wordt als verfijnd gehakt gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige vulling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika. We hebben ook bij de demi turkey de variant met vijgen en extra specerijen. Welke variant je ook kiest, beiden staan voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We leveren een makkelijke handleiding, een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.

Ons aanbod van kalkoenen is ruim afgestemd op de verwachte vraag. We zijn tot en met 19 december geopend, maar ons advies is niet tot het allerlaatste moment te wachten om teleurstelling te voorkomen. Eenmaal besteld betekent vanzelfsprekend dat we de levering kunnen garanderen.

ROLLADE GEVULDE KALKOEN VOOR RUIM 6 PERSONEN

Onze kalkoenrollade, of zoals de Engelsen zouden zeggen ‘Stuffed Turkey Breast Roast’ is ideaal voor wat kleinere gezelschappen die wel graag traditioneel kerst willen vieren met een van onze heerlijke gevulde kalkoenen, maar het ook bij het snijden en verdelen wat makkelijker willen maken! De rollade komt in beide vullingen, dus de traditionele met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika en de wat meer uitgesproken variant waar we nog vijgen en extra specerijen aan toevoegen. De rollade weegt ca. 1,5 kg. Dat is genoeg voor ca. 6-8 personen. Het grote voordeel is dus dat het makkelijk is om plakjes te snijden, wat minder bourgondisch, maar het presenteert en verdeelt wat makkelijker. En je kunt ook nog iets bewaren voor een later moment, dus het is ook geschikt als je met wat minder mensen bent of het als onderdeel van bijvoorbeeld een buffet wilt presenteren. En ook in dit geval staan beide varianten voor een prachtig en heerlijk eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We leveren een makkelijke handleiding, een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.

Ons aanbod van kalkoenen is ruim afgestemd op de verwachte vraag. We zijn tot en met 19 december geopend, maar ons advies is niet tot het allerlaatste moment te wachten om teleurstelling te voorkomen. Eenmaal besteld betekent vanzelfsprekend dat we de levering kunnen garanderen.

COPAS ROLLADE VAN KALKOEN CA. 1.5 KG

MET HEERLIJKE ZOETE EN HARTIGE VULLING

€72,50

€10,50 pp.

COPAS ROLLADE VAN KALKOEN CA. 1.5 KG

heerlijk zoete en hartige vulling met FIGS & EXTRA SPICES

€75,00

€10,75 pp.

copas chicken ca. 3 kg

Ontbeend en gevuld met heerlijk zoete en hartige vulling

€74,95

€11,00 pp.

VERY, VERY SPECIAL CHICKEN: GEVULDE KIP RUIM VOOR 6 PERSONEN

Een rijk gevulde kip van Copas van ca. 3 kg, goed voor ruim 6 personen. Om het je nog makkelijker te maken hebben we de kip al helemaal ontbeend en gevuld. Voor de vulling wordt vlees gebruikt van de speciale kalkoenen en kippen die vrij rondlopen op een schitterend landgoed. Dit wordt als verfijnd gehakt gecombineerd tot een heerlijke zoet hartige vulling met onder meer cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, een bosuitje, rode ui en paprika. Voor een prachtig en nog lekkerder eindresultaat, toprestaurant waardig, zelf thuis gemaakt. We leveren een makkelijke handleiding, een speciale marinade en een echte vleesthermometer mee om een perfect gegaard eindresultaat te garanderen.